רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיטל
    איריס
    28/10/2008

שלום רב אני בת 39 וסובלת מזה כ- 10 שנים מנדודי שינה על רקע עוררות נפשית גבוהה (פסיכופיזיולוגי), בשלוש שנים האחרונות נוטלת טרזודיל במינון של 50 מ"ג ליום בהמלצתה של ד"ר שכטר ,היום הכדור כבר לא כ"כ משפיע גם כשעליתי ל- 75 מ"ג, היות ולאחרונה עוברת תקופה מבולבלת מאוד שמתבטאת בסממני דיכאון וחרדות, פסיכיאטר נתן לי את הציפראלקס למרות שהעליתי בפניו את העניין שבעבר ניסיתי לקחת את הכדור והוא גורם לי לא להרדם בכלל, הוא התעקש שאני צריכה שוב לתת לכדור צ'אנס כיוון שהוא לא גורם לנדודי שינה. החלטתי שוב לנסותו ולקחתי אתמול בבוקר חצי כדור כפי שהודרכתי על ידו , לא עצמתי עין אפילו לא לדקה, למרות שבשילוב לקחתי גם את הנוקטורנו לפני השינה, אני לא כ"כ מסוגלת להמשיך עוד כמה ימים כאלה ללא שינה, היות וחייבת גם לתפקד בעבודה, ומה גם שסובלת ממיגרנות בעקבות חוסר שינה. על איזה כדור לחרדות במקום הציפראלקס הייתן ממליצות (מלבד הרמרון שאותו כבר ניסיתי בעבר וגרם לי לתאבון עז) ? אני מתכוונת לכדור שלא קיימת אצלו תופעת לוואי של הפרעות בשינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסיטל

הוספת תגובה

• מדובר על ציפראמיל ולא ציפרלקס

איריס
    28/10/2008

נפלה טעות בשם הכדור אותו רשמתי בתוכן ההודעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    28/10/2008

אני לא נוהגת להמליץ על תרופות לטיפול במקרה ספציפי מעל דפי האינטרנט. את יכולה לשוב לייעוץ במכון.
    בכל מקרה, אם את נוטלת ציפרמיל הקפידי ליטול את הכדור בבוקר.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו