לוקח לי הרבה זמן להירדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקח לי הרבה זמן להירדם
    אייל
    04/11/2008

שלום, אני בן 20, בצבא, ובחודשים האחרונים (בערך 6-7 חודשים) קשה לי להירדם. לא חשוב אם בצבא או בבית. לרוב לוקח לי איזה שעה עד שאני נרדם, במקרים לא טובים גם שעתיים, וכבר קרו כמה פעמים שלא הצלחתי להירדם בכלל, אבל כשאני נרדם אז אני ישן 9 שעות, למרות שכשאני בצבא אז יוצא לי לישון פחות (בין 4 ל 9 שעות). יש כמה דברים שלדעתי גורמים לזה ואני מתחיל לתקן. דבר ראשון זה שאני הולך לישון בסביבות 4 לפנות בוקר וקם בסביבות 1 בצהריים, ולכן אני מתחיל לנסות ללכת לישון ב 12 בלילה. דבר שני זה כל מיני מחשבות דיכאוניות שיש לי, אבל זה ירד הרבה מאז שהתחלתי לעשות ספורט באופן קבוע, ודבר שלישי זה שהיתי רגיל לאכול חצי שעה-שעה לפני שאני הולך לישון וגם את זה אני מתקן. אני צימחוני כבר 15 שנים (גם לא דגים) אבל לא נראה לי שזה קשור כי דווקא שמעתי שמי שלא אוכל בשר נהיה עייף, שזה אמור להיות טוב, אבל החלטתי להתחיל לקחת אומגה 3 כי שמעתי על זה דברים טובים. אני מחפש מאכלים שמכילים דברים שיוכלו לעזור בבעיה. לדעתי הבעיה העיקרית שלי זה שאני חושב יותר מידי ולכן אני לא מצליח להירדם. לפעמים אני מנסה לחסום כבר את המוח שלי מלחשוב על דברים ע''י זה שאני מציב "מסך לבן" בדימיון ומנסה לא לחשוב על כלום חוץ מזה, אבל לרוב זו מלחמה שלא עובדת. סליחה על ההודעה הארוכה ואשמח לתגובה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוקח לי הרבה זמן להירדם

הוספת תגובה

• תארת את הבעיה, אבחנת והצעת לעצמך

ד''ר מיכל לוסטיג
    04/11/2008

טיפול , וכולם נכונים
    אז מה השאלה?
    השאלה שיש לי אליך היא איך זה שבצבא אתה יכול להרשות לעצמך להתעורר ב1300?
    (:
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו