מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית נחירותענבל05/11/2008
שלום, יש לי חבר וכל לילה לקראת השעה 3/4 לפנות בוקר הנשימות שלו מתחילות להיות כבדות והוא נוחר מאוד חזק - ואני מוצאת את עצמי מתהפכת מצד לצד ולפעמים גם יוצאת מהחדר וישנה בסלון. זה ממש מפריע לשנינו - מה ניתן לעשות כדי לטפל בבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות
ד''ר מיכל לוסטיג05/11/2008ראשית יש לבדוק האם הנחירות הנן נחירות בלבד או מופיעות כחלק מהפרעת נשימה בשינה. לשם כך יש לבצע בדיקת שינה במעבדת שינה. במידה ומדובר רק בנחירות במידה סבירה ההתערבות הנה מקומית על ידי רופא אף אוזן גרון. במידה והנחירות מלוות הפרעת נשימה בשינה יש להתייחס לבעיה ברצינות יתר היות והיא מהווה גורם סיכון למחלות אחרות
פעמים רבות הן הנחירות והן הפרעות הנשימה הנרחבות יותר בשינה נובעות מעודף משקל. פעמים אחרות ממבנה ראש-צוואר מסויים ..
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מיכל
לירון13/11/2008אני חושבת שכדי שאנשים אילו ינסו לפנות לכיון התקן דנטלי אני בעלת התקן ואני מרוצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן דנטלי נגד נחירות
נורית16/11/2008האם ההתקן הדנטלי נרכש/מותקן אצל רופא שיניים ? היכן ניתן להשיג התקן כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר16/11/2008התקן דנטלי מותאם ע"י רופא שיניים.
פני למכון לקבלת מידע נוסף.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן דנטלי
ירון13/12/2008ראיתי שבהדסה אופטימל בת"א ובירושלים מצעים התקן דנטלי או התקן בשילוב עם פרוצדורות כירורגיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)