נדודי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה
    אלמוג
    14/07/2007

אני לא ישנה טוב ורצוף בלילה מזה כמה שנים. זה החל שהייתי מורה ושנאתי לקום בבוקר,
    ונמשך עד היום. אני בת 52 ואין לי מחזור. אני יכולה להרדם אפילו בעזרת כדור, ולהתעורר אחרי חצי שעה. בדרכ נרדמת עם טלויזיה. לפני 4 חדשים נכנסתי למשבר רציני עם דכאון בגלל פרדה מגבר איתו היתה לי מערכת לא טובה, מריבות פרדות וכוחים - בגלל אופיו הקשה והשתלטנות שלו. הלכתי לישון לילות רבים מוטרדת. מסתבר, שהוא התעלל בי נפשית ואני כרגע בטאומה. אני לוקחת כרגע בונדורמיר, לפני כן לקחתי לוריוון. אבל אני מתעוררת בלילה. לפעמים אני פוחדת ללכת לישון כדי שלא אחלום עליו. אני מטופלת בקלונקס בבוקר כדי שלא יהייה לי דכאון.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/07/2007

לפי מה שאת מתארת הדבר הטוב ביותר לעשותו הוא לגשת לייעוץ אצל פסיכיאטר לגבי טיפול יעיל במצב המשברי בו את נמצאת. בונדורמין, לוריון, קלונקס - אלה כדורים שמתפקדים כ"מכבי שריפות" בלבד במקרה שלך ואת זקוקה לטיפול בבעייה היסודית. ברגע שתטופלי בצורה הנכונה (תרופות מתאימות, שיחות) יש סיכוי טוב שהשינה תשתפר!

שיהיה בהצלחה.

ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו