דר' שלום=]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דר' שלום=]
    דנה
    18/07/2007

בת 14 וחצי,כבר המון זמן{למעלה מ3 שנים} לוקח לי המון זמן להרדם,אני עוסקת בפעילות ספורטיבית ,לא שותה קולה וקפה וגם לא לחוצה מאוד, ובכל זאת קשה לי מאוד להרדם,לפני זמן מה חל שיפור ונרדמתי יותר מהר אך בחודשים האחרונים שוב לוקח לי יותר זמן אציין כי בימים רגילים{לא בחופש} אני הולכת לישון ב10וחצי ומתעוררת ב7 אבל גם בחופש כאשר איני מוגבלת בשעות ומנסה לעייף את עצמי כדי לא להתייסר מנדודי השינה גם כן לוקח לי זמן להרדם .
    השאלה הנשאלת היא מה בכל זאת יכול לגרום לנדודי השינה האלו?

תודה מראש,בברכת לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דר' שלום=]

הוספת תגובה

• שלום לך

ד''ר מיכל לוסטיג
    18/07/2007

מתוך תאורך עולה השאלה האם אכן מדובר בנדודי שינה או בהפרעה בשעון הביולוגי. לשם האבחנה בינהם עליך לפנות למכון שינה, לשיחה עם רופא ובהמשך יתכן ולעבור בדיקה ביתית במשך מספר ימים. הטיפול יהיה בהתאם לתוצאות.
    בינתיים השתדלי לא לעשות ספורט בשעות הערב שכן הוא מעורר.

חופש נעים
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה-אעשה כן

דנה
    19/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו