מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ציפרמיל יכול לגרום לחוסר שינה?חיים07/12/2008
בן 27, דיכאון , חרדה ציפרמיל 20 מ"ג לפי 3 פעמים ביום , סה"כ 60 מ"ג. מטופל בנ"ל בחודש, ללא הטבה עדיין. הבעיה: קושי להירדם , נדודי שינה קשים, האם ידוע ברפואה על קשר בין הכדור לתופעה? אם כן האם ניתן להקדים את המנה של הכדור בערב לשעת הצהריים קרי 40 מ"ג יחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן,
ד''ר מיכל לוסטיג07/12/2008ראשית נסה לקחתו רק בבוקר. חוסר השינה יכול להיות בשל הבעיה הבסיסית או אכן כתופעת לוואי של התרופה.אם הוא נמשך יש לשקול החלפת הטיפול
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כוונתך? לקחת בבוקר ביחד את 3 היח
חיים07/12/2008את 3 הכדורים יחד? קרי 60 מ"ג במנה אחת בבוקר? זה תקין מבחינה רפואית לקחת במנה אחת בבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואית זה תקין וגם ביוכימית
ד"ר לוסטיג07/12/2008אין סיבה לפזר את המנה של הרסיטל לאורך כל היום בברכה ד"ר מיכל לוסטיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כתבתי "רסיטיל"!
חיים07/12/2008אלא ציפרמיל ,שמת לב לזה? אחרת למה כתבת רסיטל שאני לא לקחתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטל וציפראמיל זה אותו כדור.....
ליאת12/12/2008גם אני לוקחת את הציפראמיל וגם לי הוא מחמיר את עניין השינה למרות שאני לוקחת אותו בבוקר במינון של 40 מ"ג אך אני עדיין תקווה שעניין השינה ישתפר בהמשך בכל מקרה מציעה לך לקחת אותו בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)