מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות מעבדת שינהבתאל11/12/2008
אשמח לקבל חוות דעת אני בת 21 סיבות לפנייה: נחירות,שינה לא סדירה, קושי להירדם. חביון לשינה: 53 דקות משך זמן הבדיקה: 7.1 שעות משך זמן שינה: 3.7 תפקוד השינה: מרקם השינה מאופיין מחביון ארוך להרדמות ומשינה משופעת במעברים לערות ותקופות ערות ממושכות המשבשים את רץ השינה ופוגמים ביעילותה. מיעוט בכל שלבי השינה. נצפו 39 יקיצות ו-16 ערויות המביאים לאינדקס של 14.8 יקיצות וערויות בשעה. יעילות השינה 53% ירודה. תפקוד הנשימה: נצפו 17 אירועים נשימתיים חסימתיים המביאים לRDI של 4.6 אירועים בשעה. ובשנת חלום 10.1 אירועים בשעה. רוויון החמצן בערנות- 98%, בשינה-96%, מינימלי 87%. עם אינדקס דסטורציות של 6.4 אירועים בשעה. ובשנת חלום ל1.7 אירועים בשעה. לסיכום: מדובר בהפרעת שינה הנובעת ממעברים לערות. המלצות: מומלץ על בדיקה חוזרת כאשר הנבדקת נוטלת כדור שינה. מדוע הומלץ על בדיקה עם כדור שינה? האם זה כדי לבדוק איך תהיה ההשפעה של הכדור על השינה שלי או שרוצים לבדוק שינה יותר ארוכה ומלאה ממה שהייתה לי? האם התפקוד נשימה מעיד על כך שאני סובלת מדום נשימה בשינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר11/12/2008על פי מה שכתבת את סובלת מנדודי שינה = אינסומניה ויש לברר מה הסיבה לכך, והטיפול יהיה בהתאם.
על פי התוצאות שמסרת אינך סובלת מהפרעת נשימה משמעותית בשינה. ייתכן שמדובר רק בנחרות.
על פי מה שכתבת אינני רואה מקום לבצע בדיקת שינה עם כדור שינה.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)