חולשה ועייפות הצילו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה ועייפות הצילו!
    מאיה
    21/12/2008

כבר למעלה משנה שאני עייפה באופן קבוע. לא משנה כמה אני ישנה בלילה (למרות שאני מתעוררת כפעמיים בגלל הילדה שלי שיונקת) אני עדיין קמה עייפה עם כאבי ראש וכאבים בידיים והרגליים ותחושה כללית גרועה!!! אני צריכה להחזיק את עצמי כל היום ולהמשיך לתפקד אך הכל קשה לי. יש ימים יותר טובים שבהם אני כן מתפקדת אבל יש ימים גרועים שכל דבר קטן מצריך ממני מאמצים. המון סחרחורות, כאבי רגליים וכאבי ראש וגם לחצים בחזה. המצב ממש מדכא אותי כי אני אוהבת להיות פעילה ולעשות דברים וכרגע אפילו הליכה קצרה מתישה אותי. אני מרגישה שחייבת לישון אך כשאני ישנה אני קמה עם תחושה יותר גרועה ממקודם. הבדיקות דם יצאו בסדר אני לקחתי ויטמין B12 ולוקחת מולטיוטמין כבר מס' חודשים וכלום לא עוזר. אני בתת משקל ומטופלת אצל דיאטנית אבל לא חושבת שיש לזה קשר כי מאז ומתמיד אני רזה מאוד. יש לי תחושה שלרופא אין הרבה מה לעזור לי ומפנה אותי לגסטרו/דיאטנית ועוד בדיקות שלא מוצאות דבר. מה עושים? מוכנה לעשות הכל כדי להחדיר לעצמי כוחות ולשוב לחיות כרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה ועייפות הצילו!

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    21/12/2008

ייתכן שהתשובה בגוף השאלה: את מתעוררת כפעמיים בלילה כדי להניק... לא כתבת כמה שעות את ישנה בלילה, כמה זמן אורכת כל התעוררות להנקה.
    שינה קטועה ולא מספקת היא אחד הגורמים העיקריים לעייפות במשך היום.

בברכה,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו