מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינהיעל21/12/2008
אני בת 23 וסובלת מאינסומניה כבר דיי הרבה זמן. הייתי במעבדת שינה והם לא מצאו בעיה פיזיולוגית כלשהי והציעו טיפול בSSRI. אני לוקחת טרזודיל שעוזר לפעמים ולפעמים פחות. יש ליליות שאני ישנה טוב ויש לילות שאני ישנה ממש מעט וזה נורא מקשה עליי לתפקד ביום שאחרי. אני ממש מיואשת ולא מוצאת פיתרון. כמה שאלות, אני לא בטחה שפה אפשר לענות לי עליהן אך אנסה.יש לציין שבעייתי אינה להירדם אלא בכך שאני קמה מוקדם מידי. התחלתי לעשות דיקור משם שאיני יודעת לאן עוד לפנות- האם זה טיפול שנחשב יעיל? האם אכילה בערך שעה לפני השינה יכולה לפגוע השינה? האם אכילת בננה לפני השינה עוזרת לישון? האם קפאין פוגע באיכות השינה או בהירדמות עצמה? כלומר, אם אין לי בעיה להירדם זה אומר שאני יכולה לשתות קפה (לא סמוך לשינה, כמובן, אך באופן כללי)? ובכלל, האם יש לך הצעות לאן עוד לפנות?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה
ד''ר מיכל לוסטיג21/12/2008יעל,
ראשית קפאין פוגע גם ביכולת ההרדמות וגם באיכות השינה.
שנית , תיתכנה הצעות והמלצות נוספות ודווקא כשהבעיה היא התעוררות מוקדמת איני בטוחה שדיקור יעזור.
אני מציעה לך לפנות למכון שינה לשיחה עם רופא שינה , כדי להמליץ על טיפולים כאלה ואחרים נדרשת קודם לכן שיחה יותר מקיפה
שיהיה חג שמח
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)