חוסר שינה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שינה...
    hadori
    26/12/2008

זמן האחרון היו דברים שמטרידים אותי אז הייתי מעוררת לפני שהשעון צלצל... ובכללי..אני כבר שנתיים וחצי עם החבר וכבר שנתיים וחצי שאני ישנה אצלו מידי פעם אני לא נרדמת... השינה שלי קלה מאוד,כל דבר מעיר אותי..אני לא יכולה להרדם בקלות היו כמה ימים שנשארתי בבית שלא כשהוא הלך לעבודה ונרדמתי כאילו לא ישנתי לילה שלם,פשוט נשפכתי. אני לא מבינה למה זה קורה.... לפעמים כשהוא מחבק אותי באמצע הלילה מתוך שינה אני נרדמת בכזאת קלות..אבל זה לא קורה הרבה כי אי אפשר לישון כפיות לילה שלם. אולי יש עצה בקשר למה לעשות????? תודההה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שינה...

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    26/12/2008

מי שיש לו שינה קלה - תכונה שלא ממש ניתן לשנות - נוטה יותר לסבול מנדודי שינה בעת מצבי לחץ והתרגשות.
    נסי לתרגל טכניקות הרפייה שונות. מדי פעם ניתן לקחת תכשיר טבעי לשינה.
    חשוב שסביבת השינה שלך תהיה שקטה מאוד ונטולת גירויים חיצוניים ככל האפשר.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי ש..

hadori
    28/12/2008

אחרי שנתיים כבר תרד ההתרגשות מלישון איתו...לא? או שזה לא קשור אליו בכלל??... איזה תרופה טבעית את מציעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    28/12/2008

כדאי מאוד שההתרגשות לא תחלוף כבר אחרי שנתיים...

וברצינות: בכל בית מרקחת יוכלו להמליץ לך על תכשירי הרגעה / שינה טבעיים.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו