מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שינה...hadori26/12/2008
זמן האחרון היו דברים שמטרידים אותי אז הייתי מעוררת לפני שהשעון צלצל... ובכללי..אני כבר שנתיים וחצי עם החבר וכבר שנתיים וחצי שאני ישנה אצלו מידי פעם אני לא נרדמת... השינה שלי קלה מאוד,כל דבר מעיר אותי..אני לא יכולה להרדם בקלות היו כמה ימים שנשארתי בבית שלא כשהוא הלך לעבודה ונרדמתי כאילו לא ישנתי לילה שלם,פשוט נשפכתי. אני לא מבינה למה זה קורה.... לפעמים כשהוא מחבק אותי באמצע הלילה מתוך שינה אני נרדמת בכזאת קלות..אבל זה לא קורה הרבה כי אי אפשר לישון כפיות לילה שלם. אולי יש עצה בקשר למה לעשות????? תודההה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר26/12/2008מי שיש לו שינה קלה - תכונה שלא ממש ניתן לשנות - נוטה יותר לסבול מנדודי שינה בעת מצבי לחץ והתרגשות.
נסי לתרגל טכניקות הרפייה שונות. מדי פעם ניתן לקחת תכשיר טבעי לשינה.
חשוב שסביבת השינה שלך תהיה שקטה מאוד ונטולת גירויים חיצוניים ככל האפשר.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי ש..
hadori28/12/2008אחרי שנתיים כבר תרד ההתרגשות מלישון איתו...לא? או שזה לא קשור אליו בכלל??... איזה תרופה טבעית את מציעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר28/12/2008כדאי מאוד שההתרגשות לא תחלוף כבר אחרי שנתיים...
וברצינות: בכל בית מרקחת יוכלו להמליץ לך על תכשירי הרגעה / שינה טבעיים.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)