קושי בהתעוררות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהתעוררות
    שירן
    08/01/2009

שלום, אני לא יודעת אם זה קשור להפרעות שינה, אבל אשמח אם תוכלו לענות לי. אין לי בעיות להירדם, אני ישנה טוב, ויכולה לישון גם הרבה שעות בלי להתעורר. אני ישנה חזק ולרוב לא מתעוררת מרעשים. הבעיה שלי היא שהרבה פעמים אני לא מצליחה להתעורר בבוקר. אני מכוונת כמה שעונים, שמה על נודניק, ניסיתי כמה סוגים. אני פשוט לא קמה. לפעמים אני מגלה שכיביתי אותם, ואני בכלל לא זוכרת אח"כ, למרות שאני שמה אותם רחוק מהמיטה. ולפעמים אני פשוט מכבה וחוזרת לישון למרות שאני צריכה לקום. אין לי בעיה של עייפות כי זה תמידי, גם אם אני ישנה הרבה שעות. אני מאחרת להרבה דברים, ומרגישה חוסר אחראיות. האם בעיה מוכרת? איך ניתן לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהתעוררות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    11/01/2009

קושי לקום בבוקר עלול לנבוע ממחסור כרוני בשעות שינה (מספיק מיעוט שעות שינה במהלך 2-3 לילות בשבוע); מהפרעה בשעון הביולוגי של שינה- עירות; מהפרעת שינה ראשונית.
    פני לייעוץ במרפאת שינה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו