מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא זוכר חלומותישראל12/01/2009
שלום! אני בן 18, ומשתמש רוב שעות היום במחשב חזרתי בשאלה לפני 3-4 שנים עד אז לא ידעתי מה זה מחשב או בכלל סרטים ולכן כשהתחלתי להכיר את העולם נכנסתי יותר מידיי וכבר 2-3 שנים שאני רואה סרט/פרק סדרה לפני השינה כמעט כל יום!! ומאז, אני לא זוכר את החלומות שלי כמה פעמים שהייתי עם חברים ועישני ג'ויינט, השינה אח"כ היתה שינה מאוד טובה ועמוקה, ובבקור הייתי בשמים! :) וזכרתי חלומות! אשמח לדעת מה גורם לשכיחת חלומות? ומה יש בגראס/ חשיש שעושה את השינה טובה כל כך ובכלל האם יש תחליף טבעי!! לזה?! תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר12/01/2009רובנו לא זוכרים חלומות בדרך כלל ואין עם זה שום בעייה.
גראס עשוי לשפר את השינה במקרים מסויימים אבל מאחר שמדובר בסם ויש גם תופעות לוואי בשימוש ממושך ברור שזה לא מה שאני ממליצה עליו..
תקפיד על היגיינת שינה טובה ותזכה בשינה טובה! (אם אתה מול המחשב שעות רבות, חפש בגוגל מה זה אומר "היגיינת שינה").
לילה טוב.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעובדה שאינך זוכר חלומות אינה אומרת
ד''ר מיכל לוסטיג12/01/2009שאינך חולם
לשנת החלום תפקיד חשוב בתהליכים רבים ואני מניחה שאתה אכן חולם.
לרוב אנו זוכרים את החלום האחרון שחלמנו בעיקר אם התעוררנו בסמוך לשלב החלום.
ישנן סיבות רגשיות לכך שהנפש אם נקרא לה כך , "בוחרת" שלא לזכור את החלום שתכניו לעיתים נוטלים את המציאות של חיינו ומסתתים אותה בדרך אחרת.
בתהליכים טיפוליים פסכיותרפאיים ניתן לעיתים לשפר את זכרון החלום ולנסות להתחבר למשמעותו.
אין חובה בזכרון החלום על מנת לקבל את מה ששנת החלום נותנת לנו
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנח מחברת ועט ליד המיטה ורשום תוכן
זיגמונד פרויד17/01/2009הנח מחברת ועט ליד המיטה ובכל פעם שתתעורר תרשום את תוכן החלום. במהרה תגלה שאתה כן זוכר חלומות פרויד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)