בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    רחל
    16/01/2009

לפני מספר חודשים ישנתי שעות מועטות כאשר התעוררתי בכל אותם פעמים לא יכולתי לישון שוב,בשבוע האחרון אני לא מצליחה לישון כלל למרות כל הנסיונות ,לציין אני בת 50 ,קשה לי להתמודד פיזית עם המצב גופי מותש עקב חוסר בשינה,חוסר ריכוז חוסר יכולת לקרוא וכאבי ראש טורדניים פוגעים בי לבצע חיי שיגרה תקינים,מה עליי לעשות..תודה רחל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• גיל מעבר?!

ד''ר מיכל לוסטיג
    17/01/2009

עושה לנו שמות ובינהם גם הפרעות /נדודי שינה. היום גם גניקולוגים מעדיפים שמוש בתרופות ממשפחת התרופות המשפיעות על הסרוטונין על פני מתן הורמונים.
    זו היתה האסוציאציה הראשונה שלי אך בעצם לא מסרת כל פרטים על עצמך-האם את בעודף משקל? נשים בגיל מעבר והלאה ,בעיקר עם עודף משקל חשופות להפרעות נשימה בשינה ויתכן וניתן לשייך לכך גם את כאבי הראש שלך.
    האם את לוקחת תרופות כלשהן, האם את עוברת תקופת מתח שבהחלט יכולה לשבש את השינה?

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לקבל סורטונין טבעי

סאי
    12/03/2009

איך אפשר לקבל סורטונין טבעי שהוא לא משוקולד????????? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי להתייעץ עם דיאטן/נית!

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו