בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    פזית
    19/01/2009

במשך זמן רב אני מתעוררת בלילה עם קוצר נשימה ודפיקות לב מהירות. הארוע הוא קצר, ממש שניות אחדות אבל גורם לי חרדה נוראה. אני נושמת עמוק, משנה תנוחה או מתיישבת והכול עובר. עברתי במהלך השנים בדיקות לב מקיפות ולא נמצאה סיבה גופנית. לאחר ביצוע הבדיקות ישנה הפסקה בתופעות וחוזר שוב לאחר זמן. האם אפשר לצאת מזה אי פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• תוספת להודעה הקודמת

פזית
    19/01/2009

לא ציינתי שאני היום בסוף שנות השישים שלי, אבל סובלת מגיל הרבה יותר צעיר. מטופלת ביתר לחץ דם, שבדרך כלל מאוזן. סובלת ממש מילדות גם מ OCD ללא טיפול רפואי. נוטלת XANAX לפי הצורך במצבי מתח ועצבנות. השאלה אם התופעות בלילה מסכנות אותי. אודה על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    19/01/2009

זה נשמע כמו התקפי חרדה ליליים. באבחנה המבדלת יש לחשוב על תסמונת הפסקות נשימה בשינה (האם את נוחרת?) וכן רפלוקס של חומצה מהקיבה.
    מומלץ להתייעץ עם פסיכיאטר בשלב ראשון.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

פזית
    19/01/2009

גם הרופא שלי אומר שאלו התקפי חרדה. מקווה שעם זה אוכל להתמודד. בקשר לנחירות - אני לא נוחרת. כשאני מתיישבת עולה לי שיהוק מהקיבה. ייתכן שזו הסיבה? אני רק רוצה להיות רגועה שהסיבה היא לא לבבית. בכל אופן הבדיקות בעבר לא הראו בעיה כזו. תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו