התעלמתם ממני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעלמתם ממני
    הילי
    21/01/2009

אני זאת עם הקולות (האנחות בזמן השינה ) הדבר מאוד מטריד אותי אני מקווה שתענו לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעלמתם ממני

הוספת תגובה

• סליחה על הדילוג (:

ד''ר מיכל לוסטיג
    21/01/2009

לקולות בלילה תיתכן אבחנה מבדלת שנעה בין נחירות , לבין מעין "טיק קולי" לבין דיבור מתוך שינה.
    נחירות -הנן חלק מהפרעות נשימה בשינה. בדרך כלל בנשים שמנות, ו/וא גיל מעבר והלאה וכדאי ורצוי לבדוק ולטפל אם יש.
    דיבור מתוך שינה-מתגבר בחסך שינה ובתקופות מתח. אין בו כל סכנה
    ו"טיק "קולי -או בשפה מקצועית יותר palatal myoclonus אותו יכול לבדוק רק רופא אאג ואין בו כל סיכון.
    מקווה שפיציתי על העיכוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

הילי
    22/01/2009

אני שמחה שאין סיכון אך איך אפשר למנוע את זה העניין מאוד מטריד ומעיר את בעלי ואותי כשהוא מעיר לי דרך אגב אני בחורה רזה וזה לא נחירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחנה מבדלת אחת כנראה "יורדת"

ד"ר לוסטיג
    22/01/2009

ואין מדובר בנחירות,, בכל מקרה התייעצי עם רופא אאג. רצוי כזה המתמחה גם ברפואת שינה. ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו