קצר חשמלי במוח?? בזמן השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצר חשמלי במוח?? בזמן השינה
    שי
    27/01/2009

שלום, אני בת 25 , ללא מחלות או הסטוריה רפואי חריגה במשפחה. אני אנסה לתאר מה קורה לי לעיתים בלילות: זה אמנם לא קורה הרבה, אך עדיין קורה. סמוך להירדמות שלי, ממש מס' שניות או דקות להערכתי אחר שאני נרדמת לפתע אני מרגישה כמו חשמל חזק חזק (ממש כמו התחשמלות) שכאילו עובר לי דרך המוח או הראש, וגורם לי להתעוררות. כלומר, אני ממש מודעת כשזה קורה. אתמול בלילה זה נמשך מס' שניות ארוכות והייתי מודעת לגמרי שאני ישנה (או חולמת) והרגשתי ממש כאילו הראש שלי מתפוצץ מזרם חשמלי וייחלתי כבר להתעורר עד שלבסוף התעוררתי. האם מדובר בתופעה מוכרת? של זרמים חשמלים? קוצר חשמלי? או שהאם אני רק חולמת? למרות שזה נראה לי פיזי לחלוטין!! האם זה קשור למודעות בזמן השינה? אשמח לתשובה, אני ממש סובלת ומפחדת ללכת לישון מחשש שזה יקרה שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• "לפחד ללכת לישון" אין צורך

ד''ר מיכל לוסטיג
    27/01/2009

התמונה אינה ברורה לי כל צרכה. יתכן ומדובר בעירוב של שלב עירות עם שלב שינה. לעיתים מתבטא בקפיצות חדות ומבהילות של הגוף. יתכן ומדובר במצב חרדתי. בכל מקרה מציעה לך לפנות לשיחה אישית על פנת שתמונה תהיה בהירה יותר וכך ההסבר לתופעה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו