מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיטל ועייפותירון01/02/2009
שלום, אני בחור בן 21 , סובל מאוד מעייפותולוקח רסיטל כבר שנה ומשהו. גובה 1.82 משקל 95. אני יושן כל יום 12 שעות, בין לבין יש יקיצות קצרות, ואחרי 12 שעות אני עדיין קם עייף מאוד, כמו נרקומן, עייף כל היום, ואחרי 12 שעות ערות אני ממש מת לישון. גם אם אני יושן 7-8 שעות או כל כמות שעות אחרת אני מאוד עייף. בעבר הייתי שוקל 82 וגם הייתי עייף ככה. בכל מקרה, האם יכול להיות שהרסיטל הוא הגורם לעייפות הזו בדרך ישירה או עקיפה? שמעתי שהוא מפחית את כמות שנת החלום אבל דווקא איתו אני חולם יותר. בנוסף אם באמת העייפות היא מהתרופה- אז תוך כמה זמן מהפסקת התרופה העייפות אמורה לחלוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
ד''ר מיכל לוסטיג02/02/2009האם העייפות הנה מהרסיטל?יתכן אך איני יכולה לאמר בוודאות. ללא ספק עליך לעבור בדיקת שינה מלאה. יש לבדוק מבנה שינה , יקיצות תנועתיות .
יתכן והעייפות הנה כחלק מתופעות לוואי של התרופה ויתכן כתוצאוה מהפרעת שינה אחרת.
יתכן עם זאת שעייפות נובעת מסיבות אחרות כמו תפקודי בלוטת תריס ואחרות.
משום כך התחל מרופא משפחה שיתחיל עם בדיקות דם, ואני תקווה שיפנה אותך גם לבדיקת שינה .
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקות שגרתיות
ירון02/02/2009ויצא בסדר. בכל מקרה, אני מניח שאת מטפלת הרבה בSSRI. המופלים בדרך כלל מתלוננים על תחושות עייפות ושינה עודפת עם רסיטל וSSRI גם אחרי השלב ההתחלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
ירון04/02/2009הקפצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיתים
ד"ר מיכל לוסט05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים במצב כזה?
ירון17/02/2009והאם יש תרופות אחרות שיכולות אולי לעייף פחות מהציפרמיל? ציפרלקס לוסטרל ואפקסור XR פחות מעייפות מניסיונך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)