הפרעות שינה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה...
    שקד
    02/02/2009

שלום, אני בת 22 וסובלת מהפרעות שינה בחצי השנה האחרונה. אני נרדמת בשעות הבוקר-צהריים וישנה 4-5 שעות ביום בחודשים האחרונים. לאחר שהייתי ערה במשך יומיים הצלחתי להירדם בלילה. ובשבוע האחרון אני נרדמת לפנות בוקר אבל מתעוררת כל חצי שעה-שעה (לפעמים בעקבות חלומות) וישנה עד 4 שעות. אני מטופלת אצל אינדוקרינית בעקבות תת פעילות בבלוטת התריס. בכל אחת מהפגישות אנחנו דנות בבעיות השינה שלי, אך היא עדיין לא הפנתה אותי לבדיקות או מעבדת שינה. היא הציעה לי כדורי שינה אבל העדפתי שלא להתחיל טיפול תרופתי בשלב הזה ועוד לפני בדיקות כלשהן. קשה לי לתפקד ככה ביומיום כי אני תשושה מרוב עייפות. ולמרות זאת, עדיין לא מצליחה להירדם או לישון רצוף. האם יש פיתרון כלשהו לבעייה? אני אמורה להיבדק במעבדת שינה או לקחת כדורים במצב כזה? תודה מראש על העזרה, שקד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה...

הוספת תגובה

• אל תתחילי "טיפול" על ידי כדורי שינה

ד''ר מיכל לוסטיג
    02/02/2009

לפני אבחון
    האבחנה המבדלת שלך נעה בין הפרעה בתזמון השינה לבין נדודי שינה על רקע ביולוגי או נפשי (כמו מתחים). לכל אחת מהאבחנות נדרש טיפול שונה.
    פני לרופא שינה לשיחה בהקדם וההמשך יבוא בהתאם

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית על ידי שיחת רופא ולקיחת

ד"ר לוסטיג
    03/02/2009

אינפורצמציה מדוייקת בהמשך לעיתים נדרשת בדיקה כזו או אחרת .לא בהכרח ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתכן שאצלך מדובר בשעון ביולוגי

ד"ר לוסטיג
    03/02/2009

דחוי כמובן שיש לברר זאת בשיחה אישית. לעיתים נדרשת בדיקה הנקראת "אקטיגראפית" כאשור להפרעה. ואם תרצה לטפל, ואם לא שינית את סדר יומך כך שיתאים לשעון הפנימי שלך אז ניתן ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו