הפרעות בשינה :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בשינה :(
    שגית
    04/02/2009

שלום לכן, שלשום יצאתי עם חברה לבילוי וחלקנו בקבוק יין. (אני מציינת זאת כי אני מעריכה כי קיים קשר) באותו הלילה ישנתי 3 שעות ברצף וביתר הזמן התהפכתי מצד לצד. הלילה ישנתי כ- 5.5 שעות ברצף אולם גם עתה, בשארית הלילה, לא הצלחתי לשקוע בשינה. אני מתחילה לשמוע קולות ומראות של חלום וכאילו קופצת בבהלה מחוץ לחלום. אני חווה את החלומות כרגעים קצרצרים ולפני שאני שוקעת בהן אני, כאמור, "נמלטת" החוצה. אני ישנה טוב עפ"י רוב וחולמת המון ולמרות שמדובר בסה"כ ביומיים אני די מתוחה. אני נמנעת מקפאין ותוהה אם יש דרכים נוספות להעמיק את השינה שלי ולמנוע מהגוף שלי "למשוך" אותי החוצה משקיעה מחודשת בשינה. מה עושים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בשינה :(

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    07/02/2009

הקפידי על שעות שינה מספיקות ומסודרות (עפ"ר רוב האנשים מסתדרים היטב עם 7-8 שעות שינה בלילה).
    הימנעי מאלכוהול, ניקוטין כ-5-6 שעות לפני השינה וכן מפעילות פיזית נמרצת.
    אם אחרי 10-14 לילות עם ההנחייה הנ"ל עדיין תהיינה בעיות כפי שתארת - פני לייעוץ במכון שינה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו