מלטונין!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלטונין!
    מירב
    04/02/2009

שלום קיבלתי מרשם למלטונין מרופאת המשפחה, אולם הוא אינו בנמצא בקופת חולים וגם לא בבית מרקחת פרטי. היכן ניתן להשיג מלטונין? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלטונין!

הוספת תגובה

• מלטונין

ד''ר מיכל לוסטיג
    04/02/2009

אינו נמצא בסל התרופות ובעצם מוגדר (עדיין) כתוסף מזון ואינו ממומן על ידי קופות החולים.
    הוא ניתן על פי מרשם ,מינון המותאם אישית על ידי הרופא המטפל,ומורכב על פי מרשם זה בבתי מרקחת ספציפיים.

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מלטונין

איתי
    05/02/2009

שלום ד"ר לוסטיג רציתי לשאול האם יש דבר כזה של מינון יתר של מלטונין הגורם לעייפות ביום שלאחר הלקיחה כלומר אם אני עולה מ 3 מ"ג ל 5 מ"ג ליום יכול להיות שארגיש עייפות מזה בבוקר למחרת אולי אני צריך להסתגל למינון החדש ? ושאלה נוספת אני יודע שצריך לקחת את המלטונין בין 2030-2130 בערב אם לקחתי אותו בשעה 2300 בלילה תהיה השפעה כולשהי למחרת כמו עייפות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו