בורחת לשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בורחת לשינה
    איריס
    30/07/2007

כשאני נמצאת במצב לא נעים שגורם לי מתח נפשי - למשל ריב או עימות, אני מרגישה את העיניים שלי נעצמות, מה שמעצבן כמובן את הצד השני יותר. אני פשוט מרגישה שאין לי כוח להתמודד ואני יכולה להרדם מיידית אם רק נותנים לי, או להיאבק עם השינה לנגד עיניו של האדם השני. זאת תופעה ידועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בורחת לשינה

הוספת תגובה

• בורחת לשינה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    02/08/2007

לא כל כך ברור והאמת - לא נתקלתי בתופעה דומה.
    היו מקרים בהם ממש נרדמת?? לכמה זמן? אם את לא נרדמת אלא נאבקת בשינה תוך כמה זמן את שבה למצב של עירנות רגילה?

נחוץ כאן בירור עמוק יותר.

בברכה,
    ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאבקת

איריס
    05/08/2007

אני לא נרדמת לגמרי אם אני בשיחה, אם אני במצב שאני יכולה להרדם כי אני לא צריכה להיות פעילה אני יכולה להרדם (למשל אם אני רואה סרט או קוראת ספר שגורמים לי אי נוחות). אני מתאוששת לאט לאט כשהמצב נגמר, תוך כמה דקות עד חצי שעה בערך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    05/08/2007

האם את ישנה מספיק בלילה (7-8 שעות), בשעות קבועות פחות או יותר? האם יש תופעה של נפילות לא מוסברות? צריך לברר לעומק את מה שאת מתארת והדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא ע"י פנייה למכון שינה בצורה מסודרת.

בברכה,
    ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו