מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה ובונדורמיןענבל06/02/2009
דר' שלום רב אני בת 38 ועד היום לא היו לי כלל בעיות שינה הדבר החל מהחודש האחרון בו הכנסנו את הילד שלנו בן השנתיים למעון ומאז הילד מתעורר כמה פעמים בלילה ואני בעקבותיו בכדי להרגיע אותו בשבוע האחרון הילד כבר ישן בסדר ולא מתעורר עוד בשנתו אך אני לא מסוגלת יותר לישון בכל פעם שאני נכנסת למיטה אני כאילו מחכה לבכי של הילד למרות שכבר אינו מופיע וזה מפריע לי להרדם אני כל הזמן דרוכה למרות שכבר אין בכלל צורך בזה והילד בסדר ואז מופיעות לי חרדות מפני השינה עצמה בשלושה ימים האחרונים אני לוקחת חצי בונדורמין בלילה בעקבות המלצה של רופא משפחה וזה עוזר לי קצת לישון אך הבעיה היא בבוקר שאני קמה אני נורא מבולבלת מרגישה רעד בידיים עצבנות נוראית והגרוע מכל עייפות איומה לאורך כל היום ברצוני לשאול כמה שאלות : 1 האם יש לבעיה שלי פתרון שהוא לא כדורי שינה ? 2 האם אחרי שלושה ימים עם חצי כדור של בונדורמין יש מצב שחלילה התמכרתי לכדור ? אני מאד לא רוצה להמשיך עם הבונדורמין כי אני לא מתפקדת ביום יותר מאז לקחתי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר07/02/2009לא התמכרת לבונדורמין אחרי נטילת חצי כדור במשך 3 ימים, אבל כנראה אין זה הכדור המתאים לך.
כדי "לשבור" את מעגל נדודי השינה נסי ליטול כדור שינה טבעי ואם לא עוזר בקשי מרופא המשפחה לנסות כדור שינה אחר (נוקטורנו או אימובן), למשך מס' לילות בלבד.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה בכדורים טבעיים ?
ענבל08/02/2009האם בבקשה תוכלי לתת לי שמות של כדורים טבעיים ? האם כדורים טבעיים מצריכים מרשם רופא או שאפשר לקנות בכל בית טבע ? המון תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר08/02/2009בכל בית מרקחת ישמחו לעזור לך.
מדובר בתכשירים ללא מרשם.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)