שעות מועטות בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות מועטות בשינה
    דינה
    07/02/2009

אני בת 68 מאז ומעולם לא ישנתי הרבה שעות אבל בשנים האחרונות אני ישנה שעתיים או שלוש במשך לילה ,אם אני לוקחת בונדורמין אני ישנה קצת יותר, אבל למרבה הפלא אני לא קמה עייפה ואין לי גם צורך מיוחד לישון במשך היום, אבל לפעמים זה גורם לי לחוסר ריכוז וזכרון לא משהו ... בעבר הרחוק עברתי ניתוח של בלוטת המגן ,אני לוקחת אלקרוקסין ליפידול ,פבוקסיל ולעיתים אסיול כשאני בשום אופן לא יכולה להרדם ,האם יכול להיות שזו תכונה מלידה?,אני מרגישה טוב ,עוסקת בספורט שלוש פעמים בשבוע ולא עייפה במיוחד מחכה לתשובה דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות מועטות בשינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    07/02/2009

עם הגיל יש נטייה מסויימת לקיצור שעות השינה בלילה. לא כל כך ברור לי מדוע את נוטלת בונדורמין. האם כדי להאריך את משך השינה?? אם אינך קמה עייפה ואין לך צורך מיוחד לישון ביום מדוע ליטול כדור שינה? (שכשלעצמו עלול לפגום בריכוז ובזיכרון בעת נטילה ממושכת..).

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו