סקס מתוך שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס מתוך שינה
    עמית
    14/02/2009

בשנה האחרונה התחלתי לנסות לקיים יחסי מין עם חברה שלי מתוך שינה. אני תמיד שומע על זה ממנה בבוקר שאחרי ואף פעם אני לא זוכר כלום. למרות שהיא מקבלת את זה ברוח טובה המצב הזה של חוסר השליטה גורם לי אי נוחות רבה 1. למי אני יכול לפנות על מנת לטפל בבעיה? 2. קראתי באתר על תורפה בשם קלונאזפאם שבה משתמשים לטיפול בתופעה. האם זו תרופה פסיכיאטרית והאם יש לה תופעות לוואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס מתוך שינה

הוספת תגובה

• גמילה מכדורי שינה

גילי
    15/02/2009

אני בת 44. מזה 4 שנים לוקחת כדורי סטינלנוקס. רופא השינה המליץ בזמנו על שילוב של סטילנוקס ובונדורמין. לשמחתי אחרי שנה הפסקתי עם הבונדורמין (בהתייעצות עם רופא ), היות שמצאתי קשר בין התרופה לפגיעה חמורה ביותר בזכרון. מאז אני לוקחת סטילנוקס וזה עוזר. אני מתוסכלת מהתלות בתרופה. רופאת המשפחה הציעה לנסות נוקטורנו, אך זה עשה טעם מר בפה לאורך כל היום למחרת. ניסיתי גם יוניסם - לא עזר שאלתי - האם יש כדורים קלים יותר, פחות ממכרים כדי שאוכל להיגמל מהכדורים האלה בהדרגתיות? באחת הכתבות היום מישהו המליץ על רסקיו לילה, האם זה מספיק "חזק" כדי להוות תחליף לאחר שנים של כדורי שינה? אודה מאוד לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    15/02/2009

כמה מילים בפורום הם לא הדרך המתאימה לעשות גמילה מכדורי שינה.
    עלייך לפנות לייעוץ פרטני במכון שינה כדי לברר קצת יותר לעומק את הסיבות לנדודי השינה וכך להתאים את הטיפול האופטימלי.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    15/02/2009

פנה לייעוץ במכון שינה ורצוי מאוד עם זוגתך.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו