חלימה מוגזמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלימה מוגזמת
    אלמוני
    21/02/2009

שלום. אני בן 18 וכבר שבועיים שאני חולם כל לילה. בדר"כ אני לא חולם כ"כ הרבה, אבל לחלום שבועיים ברצף זה מוזר. אני רוצה לדעת את הסיבה ללמה אני חולם כ"כ הרבה? אם זה משנה, לפני שבועיים עישנתי בפעם הראשונה והאחרונה חשיש (לא הרבה כמה שאכטות מג'וינט), ומאז החלומות התחילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלימה מוגזמת

הוספת תגובה

• לחלום, אנו חולמים בכל לילה

ד''ר מיכל לוסטיג
    22/02/2009

לא תמיד אנו זוכרים את החלומות.
    לחשיש ללא ספק ישנה השפעה על מבנה השינה ועל עומס החלומות.
    אך יתכן וקרו גם אירועים אינטנסיביים בימים האחרונים שהביאו לחלימה וזכירתם.

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר שבועיים

אלמוני
    22/02/2009

כבר שבועיים שכל לילה אני חולם. עישון החשיש קרה לפני שבועיים, בכמות קטנה, ופעם אחת, זה משפיע לטווח כל כך ארוך? הגעתי למצב שאני לא חייב להיות יושן ב100% כדי לחלום, אלא אני יכול להיות אפילו טיפונת ער ואז לחלום. לא קרו דברים מיוחדים בשבועיים האחרונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות אינם דבר "רע"

ד"ר לוסטיג
    23/02/2009

ומדאיג. לעיתים שינה לאחר חסך שינה מביאה לריבויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו