מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלימה מוגזמתאלמוני21/02/2009
שלום. אני בן 18 וכבר שבועיים שאני חולם כל לילה. בדר"כ אני לא חולם כ"כ הרבה, אבל לחלום שבועיים ברצף זה מוזר. אני רוצה לדעת את הסיבה ללמה אני חולם כ"כ הרבה? אם זה משנה, לפני שבועיים עישנתי בפעם הראשונה והאחרונה חשיש (לא הרבה כמה שאכטות מג'וינט), ומאז החלומות התחילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלום, אנו חולמים בכל לילה
ד''ר מיכל לוסטיג22/02/2009לא תמיד אנו זוכרים את החלומות.
לחשיש ללא ספק ישנה השפעה על מבנה השינה ועל עומס החלומות.
אך יתכן וקרו גם אירועים אינטנסיביים בימים האחרונים שהביאו לחלימה וזכירתם.
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר שבועיים
אלמוני22/02/2009כבר שבועיים שכל לילה אני חולם. עישון החשיש קרה לפני שבועיים, בכמות קטנה, ופעם אחת, זה משפיע לטווח כל כך ארוך? הגעתי למצב שאני לא חייב להיות יושן ב100% כדי לחלום, אלא אני יכול להיות אפילו טיפונת ער ואז לחלום. לא קרו דברים מיוחדים בשבועיים האחרונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות אינם דבר "רע"
ד"ר לוסטיג23/02/2009ומדאיג. לעיתים שינה לאחר חסך שינה מביאה לריבויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)