הרבה חלומות במשך זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה חלומות במשך זמן
    דוד
    25/02/2009

כבר משהו כמו 3 שבועות שאני כל לילה חולם בלי יוצא מהכלל. אני מרגיש שאני אפילו לא צריך להיות יושן לגמרי כדי לחלום, אלא מספיק שאני מנמנם. החלומות נראים מאוד מציאותיים ולא מרגישים בכלל כמו חלום. הבעיה היא שהחלומות "מעייפים" אותי, אני מרגיש בכאילו הגוף נח אבל המוח ממשיך לעבוד ולהתעייף במהלך החלומות וזה מאוד מציק לי. מה יכולה להיות הסיבה ואיך מתמודדים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרבה חלומות במשך זמן

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    27/02/2009

סיבות שונות לחלימה רבה: חוסר שעות שינה כרוני (סיבה חשובה!), תרופות מסויימות, סמים, התעוררויות רבות מהשינה בגלל גורמים שונים, מחלות שינה מסויימות.

לא מסרת די פרטים אז לא ניתן לקבוע את הסיבה אצלך.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמתי לב

דוד
    28/02/2009

שמתי לב שאני באמת מתעורר הרבה פעמים במהלך הלילה, אולי בגלל שאני מוטרד קצת. לקחתי לא מזמן את התרופה "לורבן", היא גורמת לחלימה מוגזמת? ועוד משהו, לפני חודש עישנתי כמה שאכטות מג'ויינט של חשיש, אבל עבר הרבה זמן מאז. יש קשר? זה היה עישון חד פעמי ולא משהו קבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    28/02/2009

לוריבן לא גורם חלימה מרובה.
    לגבי החשיש - קיבלת תשובה לפני מס' ימים.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו