הפרעות שינה עקב רעשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה עקב רעשים
    יוכ
    01/03/2009

אני מחפשת אטמי אזנים נוחים מאד, לאישה כבת 50 הסובלת משינה קלה, שכל רעש קטן מעיר אותה. אטמי אזנים רגילים- לא נוחים לה, והיא סובלת עקב כך ממחסור חמור בשינה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה עקב רעשים

הוספת תגובה

• מכשיר ממסך רעשים

יעל
    19/03/2009

אנע מאוד ממליצה למכשיר ממסך רעשים, לכל מי שלא יכול עם אטמי אוזניים. המכשיר בשימוש אצלי מדי לילה והוא עושה רחש קבוע של רוח, לא צורם, לא חזק. זה ממסך קולות רקע אבל אינו ממסך שעון מעורר, צופר, ציצול בדלת וכו. אינו חוסם קולות חזקים מדי ופתאומיים. צריך לשים אותו קרוב לראש (על השידה) . לי זה מעולה,אחת הקניות הכי מוצלחות שלי אבל לא כל אחד אוהב. אטמי אוזניים חוסמים אפילו יותר טוב, אבל היתרון של המכשיר שהוא - כאילו "טבעי". עם הזמן עצם הרעש הזה - משרה שינה המכשיר אינו זול ואני לא יודעת אם הוא נמכר עדיין. מי שירצה - אני אתן לו את השם והכתובת. לגבי אטמי אוזניים, אלה משעווה מצויינים רק צריך להתאים אותם לגודל פתח האוזן ולהצמיד אותם כל שיהיה ואקום. ללא ואקום - זה לא עוזר. אם זה גדול מדי זה מכאיב אם זה קטן מדי זה עלול להכנס עמוק מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרתך/ם הדחופה ממיואשת...

אריאלה
    17/05/2010

נפתח כאן מועדון לילה מתחת לבית שלי ואי אפשר לשיון מהרעש - של האנשים, צחוקים צעקות וכו' וכן מהאיסוף והרמה של בקבוקי הזכוכית ומרעש פחי האשפה - הם עושים ניקיון בחצר באמצע הלילה...
    אשמח על כל המלצה וכל עזרה על אטמים או שיטה אחרת וכמובן שאלה ליעל - כמה עולה המכשיר הזה ואיפא קונים אותו???
    האם אפשר לקנות אותו בזה הרגע?!
    תודה ותבורכו על עזרתכם הנדיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו