מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינה עקב רעשיםיוכ01/03/2009
אני מחפשת אטמי אזנים נוחים מאד, לאישה כבת 50 הסובלת משינה קלה, שכל רעש קטן מעיר אותה. אטמי אזנים רגילים- לא נוחים לה, והיא סובלת עקב כך ממחסור חמור בשינה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר ממסך רעשים
יעל19/03/2009אנע מאוד ממליצה למכשיר ממסך רעשים, לכל מי שלא יכול עם אטמי אוזניים. המכשיר בשימוש אצלי מדי לילה והוא עושה רחש קבוע של רוח, לא צורם, לא חזק. זה ממסך קולות רקע אבל אינו ממסך שעון מעורר, צופר, ציצול בדלת וכו. אינו חוסם קולות חזקים מדי ופתאומיים. צריך לשים אותו קרוב לראש (על השידה) . לי זה מעולה,אחת הקניות הכי מוצלחות שלי אבל לא כל אחד אוהב. אטמי אוזניים חוסמים אפילו יותר טוב, אבל היתרון של המכשיר שהוא - כאילו "טבעי". עם הזמן עצם הרעש הזה - משרה שינה המכשיר אינו זול ואני לא יודעת אם הוא נמכר עדיין. מי שירצה - אני אתן לו את השם והכתובת. לגבי אטמי אוזניים, אלה משעווה מצויינים רק צריך להתאים אותם לגודל פתח האוזן ולהצמיד אותם כל שיהיה ואקום. ללא ואקום - זה לא עוזר. אם זה גדול מדי זה מכאיב אם זה קטן מדי זה עלול להכנס עמוק מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרתך/ם הדחופה ממיואשת...
אריאלה17/05/2010נפתח כאן מועדון לילה מתחת לבית שלי ואי אפשר לשיון מהרעש - של האנשים, צחוקים צעקות וכו' וכן מהאיסוף והרמה של בקבוקי הזכוכית ומרעש פחי האשפה - הם עושים ניקיון בחצר באמצע הלילה...
אשמח על כל המלצה וכל עזרה על אטמים או שיטה אחרת וכמובן שאלה ליעל - כמה עולה המכשיר הזה ואיפא קונים אותו???
האם אפשר לקנות אותו בזה הרגע?!
תודה ותבורכו על עזרתכם הנדיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)