שינה לא מסודרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לא מסודרת
    חזי
    03/03/2009

שלום , יש לי כמה בעיות בשינה רציתי לדעת מה מקור הבעיות האלה אני לא מצליח להירדם מהר.. אני מתעורר כמה פעמיים באמצע הלילה.. קשה לי להיתעורר בבוקר.. וכאשר אני מתעורר יש לי כאבים במקומות שונים.. תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא מסודרת

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/03/2009

לא נתת פרטים חשובים: מתי הפרעת השינה החלה? תדירות ההפרעה? בן כמה אתה? מחלות רקע? בעיות פסיכולוגיות? תרופות? אלכוהול? קפאין? ועוד.......

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חזי
    03/03/2009

בן 20 מעשן אין לי מחלות ואני שותה הרבה קולה..האם זה מפריע לתפקוד שלי בזמן השינה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/03/2009

קפאין - שמצוי בקולה! - עלול לגרום לקשיי הירדמות והתעוררויות בלילה, במיוחד בכמות גבוהה ובאנשים הרגישים לחומר במיוחד.
    תפחית את צריכת הקולה בהדרגה (חשוב לא לעשות את זה בבת אחת!!) והשינה תשתפר.

לילה טוב.

ד"ר דליה שכטר-עמיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו