מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינה ועייפןת.אניאניאניאני12/03/2009
הבעיה שלי היא כזאת, אני עייפה כל היום בימים שאני בחופש ולא בצבא אני מתעוררת מוקדם 6-8 בבוקר בלי קשר לשעה שהלכתי לישון בה בין אם זה 8 בערב או 5 בבוקר ואז ישנה" צהריים" בין פעם לשלוש פעמים ביום למשך כשעה שנת "צהריים" יכולה להיות גם בתשע בבוקר אחרי 5 בערב בדרך כלל אני כבר לא אתפוס תנומה באמצע היום ז"א אני ישנה בחלקים בימים שאני בבסיס אין לי את האפשרות הזאת ואני פשוט מאוד עייפה אני מסתובבת עייפה בבסיס בין אם ישנתי בלילה שלוש שעות או 12 שעות לפני הצבא שהייתה לי את האפשרות לישון צהריים, ישנתי בלילה 8 שעות, ועוד שעה וחצי בצהריים והרגשתי בסדר. לא יכולתי לתפקד בלי שנת הצהריים הזאת, ועדיין מאוד קשה לי. שינה "בחלקים" בחופשים ובסופ"שים, והתעורררות מוקדמת תמיד הייתה קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין "השלמת שעות שינה"
ד''ר מיכל לוסטיג12/03/2009ככל הניתן בצבא, יש להקפיד על כשבע שעות שינה. ולא יתכן ופשוט את צוברת חסך שינה.
אם את מקפידה על שינה שכזו ,לפחות, מדי לילה, ועדיין עייפה וישנוניות במהלך היום (למעט שעות אחהצ כפי שאמרת) אז זו סיבה טובה לפנות למעבדת שינה ולהבדק....
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)