לד"ר שכטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר שכטר
    אהרון
    30/03/2009

שלום,

אני סובל מבעיות שינה קיצוניות ומעייפות כרונית מזה 6 שנים כבר.
    ניסיתי טיפול במלטונין (5מ"ג בלילה) כדי לעזור לשינה אך זה לא ממש עזר.

בזמן האחרון פניתי למרפאה לעייפות כרונית בתה"ש ולפי דעת הרופאה יכול להיות שבעיות השינה זה מה שגורם לעייפות הכרונית. אז היא נתנה לי מרשם ל"ברוטיזולאם" לשבוע.
    אחרי שפתחתי את העלון קראתי שתרופה זו מדכאת שינה עמוקה וגורמת לשינה לא יעילה.
    האם זה באמת יעזור לשינה שלי? מה טוב בשינה לא יעילה?

אני שואל אותך כי רפואת שינה איננה התחום של רופאה זו ולכן רציתי לוודא שאני עושה את הדבר הנכון. ואם לא, האם יש לך עיצה אחרת בשבילי?

תודה רבה,
    אהרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שכטר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/03/2009

אתה כותב שהינך סובל מבעיות שינה קיצוניות אך כלל לא מפרט מה הן אותן בעיות!
    עייפות כרונית עלולה להיות תוצאה של חוסר שינה או של הפרעת שינה כמו הפסקות נשימה, תנועות לא רצוניות בשינה ועוד.
    עצתי לך: לפני שאתה מתחיל ליטול כדור שינה (=ברוטיזולם) בקש הפנייה למעבדת שינה. לאחר איבחון במעבדת שינה ניתן יהיה לקבוע מה הטיפול המתאים!!

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

אהרון
    31/03/2009

אני מבין ואעשה זאת מייד.
    רק קיוויתי לקבל תשובה מהירה לגבי שאלותי על התרופה ברוטיזולם.
    כתוב בעלון התרופה שהיא מדכאת שינה עמוקה (מרעננת) וגורמת לשינה לא יעילה (שטחית).
    אז רציתי לדעת איך מצב כזה יועיל לשינה טובה ועירנות? אני מבולבל מכיוון שנדמה לי שזה סותר את הכוונה.

תודה שוב,
    אהרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו