שאלה על כדור חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על כדור חדש
    מיכאל
    02/04/2009

שלום לכם, אני בן 38 סובל כבר כמה שנים מנדודי שינה. זה מתחיל בקושי להירדם לפעמים עד 3-4 בבוקר. בנוסף גם כאשר אני מצליח להירדם בשעה סבירה , אני מתעורר בין פעם עד שלוש פעמים בלילה, הדבר גורם לי לשתי בעיות מרכזיות:
    1. כאשר אני קם בלילה אני גם אוכל ולכן על מנת לשמור על משקל סביר אז אני כמעט ולא אוכל במהלך היום!!.
    2. יש ימים שאני פשוט לא מסוגל לתפקד במהלך היום.

שאלתי היא: שמעתי על כדור חדש נגד נידודי שינה שהוא פיתוח ישראלי (כך דובר עליו בטלויזיה) ברצוני לדעת את שם הכדור והאים כבר משווקים אותו ומה תופעות הלוואי שלו. והאים צריך מרשם רופא בשביל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על כדור חדש

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    04/04/2009

הכדור הוא למעשה מלטונין בצורה מיוחדת. פרופיל תופעות הלוואי טוב אבל השאלה הגדולה אם זה אכן הפתרון עבורך.
    אני מייעצת לך לפנות למכון שינה לייעוץ פרטני.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו שם הכדור החדש?

מטי
    23/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי את שם כדור השינה החדש

מטי
    23/06/2009

שם הכדור Circadin- סירקדין של חברת טבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו