נוקטורנו לעומת בונדורמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוקטורנו לעומת בונדורמין
    רון
    06/04/2009

אני בן 42 וסובל מהפרעות שינה קשות כבר 6 שנים. הבעיה העיקרית - לא מסוגל להרדם. וגם אם נרדם אז זה ל-4 שעות. הבעיה התחילה יום בהיר אחד ומאז לא השתנתה. אין לי שום חרדות, מצב רוחי תמיד היה מצויין, חיי האישיים ובעבודה נהדרים. ניסיתי אנטי-היסטמינים כמו (טונייט- doxylamine) עם הצלחה קצרה ביותר שהתפוגגה. אח"כ ניסיתי בונדורמין באמצעות מרשם של רופא המשפחה וזה כבר פועל יותר טוב אבל שוב, מתעורר לאחר 4 שעות ונדמה שכבר לאחר חודש שימוש ההשפעה נחלשת. בעבר לפני שנים ניסיתי אימובן ונדמה לי שהתגובה לתרופה היתה טובה יותר. הופניתי למעבדת שינה באסף הרופא ובעוד חודשיים יש לי תור שם. לדעתי ביזבוז זמן, אני בעל השכלה קרובה - ביוכימאי) ובטוח שאין לי סליפ אפניה, אר אל אס וכו. מה לעשות בינתיים? אני זקוק מאוד לשינה משופרת לאור מחוייבויות מתגברות בעבודה.
    האם ניתן להגיע פרטי אליכם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוקטורנו לעומת בונדורמין

הוספת תגובה

• נ.ב

רון
    06/04/2009

לאורך השנים ניסיתי תוספות מזון - כמו ולריאן, ולגם מלטונין. האחרון נראה שעוזר לי להכנס מהר יותר למצב שינה וזאת הסיבה שהחזקתי מעמד באופן יחסי, אף שכאמור, 4 שעות בערך בלילה. כיום אני לוקח בונדורמין עם מלטונין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    06/04/2009

כן. אתה יכול לקבוע תור לשיחה בטלפון 03-5340381

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רון
    06/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו