add+חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• add+חרדות
    שמואל גולדברג
    09/04/2009

שלום רב
    בן אחי (16)טופל ע"י פרוזק כ 9 חודשים עקב תסמונת חרדתית.. אבחנה נוספת זיהתה ADD ומקבל ריטלין מדי פעם( ללא פרוזק).בעיות שינה קשות הירדמות מאוחרת מאוד ואיחורים/העדרות מבית הספר.מלטונין נוסה ולא התאימה (שינה ב"פולסים") יש לו חברים ונער עירני מאוד וחד מחשבה. ..
    המשפחה עוסקת במדע וקבלה ייעוץ כי אין טעם למרפאת שינה מאנשי רפואה. דעתכם-ניתן לעזור לו? הדוד החרד לעתידו!
    שמואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    add+חרדות

הוספת תגובה

• קיבלת תשובה במייל

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    12/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיס או בעיית עיצבוב

אופיר
    12/04/2009

אייך אדע אים מעל הגבה היה לי לחץ חזקבמשך כמה ימים לחף מצח תחתחן אים זה היתקררות סינוסיטיס או בעיית עיצבוב לא נימצאה אצלי מוגלה בשקדים או באוזן לא הייתי מנוזל תחושה קשה של לחץ מוחץ במצח התחתון במשך כימעט שבוע עשיתיי אדים אים אקליפטוס ורק לאחר שבוע זה אבר אבל עדיין יש לי תחושת קירור עמומה בראש מה דעתך ? אנשים חרדתיים שמעתי יותר חשופים לאלרגיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גש לייעוץ אצל רופא אאג

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    19/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו