מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה לילה מועטהמאיר17/04/2009
אינני ישן יותר מ- 4 - 4.5 שעות בלילה בד"כ כלל מתעורר כדי לעשות פיפי ולא נרדם חזרה. גילי 63 מעולם לא לקחתי כדורי שינה שאלתי היא: 1. האם לשתיה חמה או קרה בשעות הערב יש השפעה על הצורך להתעורר כדי לגשת לשרותים, דבר שקוטע לי את השינה. 2. האם יש משהוא נוסף שאני יכול לעשות כדי לישון לפחות עוד שעה בכל לילה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר19/04/2009כדאי להימנע משתייה כשעתיים-שלוש לפני השינה, ולא משנה אם שתייה חמה או קרה. כדאי גם להתייעץ עם אורולוג לגבי ההשתנה בלילה.
לגבי מס' שעות השינה בלילה: לא כתבת אם כל חייך אתה ממעט בשעות שינה. יש אנשים שזקוקים למעט שעות שינה. לא כתבת אם אתה סובל מעייפות וישנוניות במשך היום - וזו אינדיקציה מסויימת לכך ש-4-4.5 שעות אינן מספיקות לך.
האם אתה נוחר?
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה מועטה
מאיר20/04/2009תודה על תשובתך. לשאלתך אני יושן כך ב-15 השנים האחרונות ובמשך היום די עייף ובהרבה מקרים אני נרדם לכחצי שעה בשעות הערב המוקדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
ד''ר דליה שכטר-עמיר26/04/2009אני מציעה לך לפנות לייעוץ פרטני במכון שינה. יש צורך להיכנס לפרטים, הרגלי שינה, שעון ביולוגי וכו'.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)