שינה לילה מועטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לילה מועטה
    מאיר
    17/04/2009

אינני ישן יותר מ- 4 - 4.5 שעות בלילה בד"כ כלל מתעורר כדי לעשות פיפי ולא נרדם חזרה. גילי 63 מעולם לא לקחתי כדורי שינה שאלתי היא: 1. האם לשתיה חמה או קרה בשעות הערב יש השפעה על הצורך להתעורר כדי לגשת לשרותים, דבר שקוטע לי את השינה. 2. האם יש משהוא נוסף שאני יכול לעשות כדי לישון לפחות עוד שעה בכל לילה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לילה מועטה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    19/04/2009

כדאי להימנע משתייה כשעתיים-שלוש לפני השינה, ולא משנה אם שתייה חמה או קרה. כדאי גם להתייעץ עם אורולוג לגבי ההשתנה בלילה.
    לגבי מס' שעות השינה בלילה: לא כתבת אם כל חייך אתה ממעט בשעות שינה. יש אנשים שזקוקים למעט שעות שינה. לא כתבת אם אתה סובל מעייפות וישנוניות במשך היום - וזו אינדיקציה מסויימת לכך ש-4-4.5 שעות אינן מספיקות לך.
    האם אתה נוחר?

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה מועטה

מאיר
    20/04/2009

תודה על תשובתך. לשאלתך אני יושן כך ב-15 השנים האחרונות ובמשך היום די עייף ובהרבה מקרים אני נרדם לכחצי שעה בשעות הערב המוקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    26/04/2009

אני מציעה לך לפנות לייעוץ פרטני במכון שינה. יש צורך להיכנס לפרטים, הרגלי שינה, שעון ביולוגי וכו'.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו