מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד כמה אמינה בדיקת אקטיגראפיה?שרית20/04/2009
שלום רב
עשיתי בדיקת אקטיגרפיה במשך שמנה ימים והממצאים היו שאני ישנה כ-10 שעות בליליה,
להערכתי ישנתי בממוצע כ-3-4 שעות לא רצופות בלילה{ ולא יותר מזה},
עד כמה הבדיקה היא אמינה ומשקפת את מצב השינה והערנות של האדם,
הבדיקה משקפת את כמות התזוזות ופעילות הגוף,נכון?
והרי ניתן לשכב מבלי לזוז זמן ארוך ועדיין להיות ערים, הלא כן?
אז באמת היכן האמינות של הבדיקה ומה בעצם היא משקפת?
האם ניתן לצרף את הבדיקה בכדי שתוכלו לענות לי על שאלות אלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אקטיגראפית
ד''ר מיכל לוסטיג20/04/2009בודקת למעשה תנועתיות לעומת חוסר תנועתיות. כך שאם תשכבי במיטה שעות ארוכות ללא תנועה הבדיקה עלולה לטעות ולהטעות. משום כך אין טעם לשלוח לכאן את רישומי הבדיקה.
אך מדוע עשית כך? אני מניחה שההנחיות היו לבדיקה, "תנאים חופשיים" כלומר להכנס למיטה רק לשם שינה ורק כשאת מרגישה שאת עומדת להרדם ולצאת ממנה מיד עם ההתעוררות.
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא היו הנחיות לבדיקה!
שרית20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)