בעיית שינה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שינה חמורה
    אידית
    13/08/2007

לפני 7 שנים חלתה בתי ומאז לא ישנתי יותר משעתיים רצוף בלילה קמתי בדקתי אותה כל הזמן במהלך הלילה וחזרתי לישון עוד שעה, בחודש וחצי האחרונים אני ישנה פחות מזה ישנה לפני שבועיים רופאה נתן לי קסנקס להרגעה הפסקתי לאחר שלושה ימים מפריחה ואז לא ישנתי בכלל בכלל 48 שעות רופאה אחרת נתנה לי בונדורמין איתו אני ישנה רק 3 שעות אני מבוהלת ירדתי ב6 ק"ג ממשקלי בשבועיים אלו דחוף בבקשה איך ומה אעשה כדי לישון נורמלי לפחות 6 שעות אומרים שזה מסוכן לא לישון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שינה חמורה

הוספת תגובה

• בעיית שינה חמורה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    13/08/2007

את מתארת נדודי שינה כרוניים מזה מס' שנים עם החמרה לאחרונה ואף ירידה במשקל. האם התייעצת עם פסיכיאטר בעבר או לאחרונה, לאור ההחמרה?
    אם לא אני ממליצה מאוד לפנות לייעוץ כזה!

בברכה,
    ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי לרופא משפחה

אידית
    13/08/2007

והוא המליץ לי על רסיטל אך הבנתי שזה גם גורם לנדודי שינה מחזיקה ביד ומהססת האם לקחת מה לגבי הבונדרמין שרק חלקית מביא לי הצלחה בשינה של 3 שעות אני עייפה ומדוכאת ליד כולם ומבוהלת אנא ברשותך אמרי לי האם לקחת רסיטל האם לקחת בונדמין למרות וזה יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    13/08/2007

על פי מה שכתבת נראה לי עוד יותר שעלייך להתייעץ עם פסיכיאטר ובהקדם.
    טיפול תרופתי מותאם למצב הנפשי בהחלט יכול לעזור, בעוד טיפול עם כדור שינה יעזור (אולי) רק לסימפטום של נדודי השינה.
    כמובן אינני יכולה לתת ייעוץ תרופתי דרך הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו