מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף לקום או להמשיך לשכב במיטה?יהודה23/04/2009
לאחרונה אני מצוי במתח רב בגלל בעיות כלכליות.
הדבר גורם לי לנדודי שינה המתבטאים בכך שאני מתעורר באמצע הלילה ואיני מצליח להירדם שנית.וכתוצאה מכך יש לי ירידה בתפקוד במשך היום.
מאחר ובעבר לא סבלתי מנדודי שינה אני מקווה שהדבר יסתדר כאשר גורמי המתח ייעלמו.
שאלתי היא לבינתיים, כיצד עדיף לפעול כדי להפחית את הפגיעה בתפקוד ביום המחרת. האם לאחר היקיצה באמצע הלילה לקום מהמיטה ולעשות פעילות כלשהי או להישאר במיטה עד שעת היקיצה הייעודה ולנסות להירדם (ללא הצלחה).
או במילים אחרות האם האפשרות השניה, לשכב ער במיטה, ממלאת חלקית את הפונקציות של השינה ותורמת להפחת כלשהי של בעיות התפקוד ביום שלמחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקום!!!
ד''ר מיכל לוסטיג23/04/2009זוהי אחת ההנחיות לאנשים עם נדודי שינה;אין להשאר במיטה מעבר ל15-20 דקות במידה ולא מצליחים להרדם. השארות שכזו ו"נסיון להרדם" מעוררים עוד יותר.
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)