בעיות שינה מרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה מרובות
    אורי
    30/04/2009

שלום רב,
    יש לי מספר בעיות שלובות, אני סובל מדום נשימה מאובחן, בן 28 ושוקל 119 ק"ג
    אני לא מצליח לישון עם ה CPAP כי מאוד קשה לי להרדם וכרגע לא משתמש בCPAP.
    הבעיה היא שמאוד מאוד קשה לי להרדם ולהכנס לתרדמת בין אם הראש עובד ובין אם הגוף
    מציק ולא רוצה להרגע ולהרדם, ובין אם אני שוכב בשקט ללא הפרעה ופשוט לא נרדם.
    אם אני מתעורר בלילה לפעמים קשה לחזור לישון או אם אני מתעורר לפני הזמן בבוקר לא מצליח בכלל להרדם שוב
    מיותר לציין שחיי הם סיוט, אני עייף מרבית השבוע חסר חשק ודי מיואש, זה גם מקשה עלי לעשות דיאטה כי אני עייף מדי לעשות ספורט וצריך פעם-פעמיים לקחת כדור לכאב ראש כדי לסחוב את היום.
    כרגע אני לוקח באופן קבוע סטינלוקס כדי להרדם, אך ההשפעה פוחתת במשך הזמן.
    במעבדת השינה נתנו לי פתרון רק לדום נשימה ולא מעבר והפתרון לא פרקטי עבורי (הכרחתי את עצמי כמה ימים להרדם עם המסיכה בעזרת כדור ואשתי אמרה לי שאחרי רבע שעה שנרדמתי פשוט הורדתי אותה ממני תוך כדי שינה)
    השאלה היא האם יש פתרונות, מבדקים, עצות מומחים, משהו שאני יכול לעשות?
    וכרגע אני באמת רוצה להוריד את המינון של הכדור וקראתי שיש לעשות תהליך "גמילה" כדי שזה יצליח אשמח לקבל מידע בקשר לזה.

תודה, אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה מרובות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/04/2009

צר לי שלא אוכל לתת לך פתרון פשוט דרך הפורום. אני מציעה שיחה עם רופא מיומן ברפואת שינה - לא פשוט לטפל בנדודי שינה ובמיוחד כאשר יש הפרעת שינה נוספת (הפסקות נשימה במקרה שלך).
    אני רוצה לציין שבשל גילך הצעיר מאוד, חיוני לטפל בהפסקות הנשימה כדי למנוע סיבוכים רפואיים בעתיד!
    פנה בהקדם למכון שינה.

לילה טוב,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מיומן

אורי
    01/05/2009

אני יודע שזה אינו המקום ל"פרסום" אך האם המכון לרפואת שינה ועייפות, שיבא תהיה הכתובת הכי נכונה שלי לדבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/05/2009

תהיה כתובת טובה..

ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו