עייפות כרונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות כרונות
    אתי
    19/05/2009

שלום,
    אני בטוחה שדבר כזה קורה אצל רבים, אך לאחרונה זה באמת התחיל להשפיע רבות על מהלך חיי.. כאישה בת 27 שעובדת במשרה מלאה, עם ילד בן 4 ולימודים באוניברסיטה, אין לי זמן לנשום במשך היום..
    עד שהלילה מגיע.. אני מתה מעייפות, אך לא יכולה להירדם.. ועד שאני נרדמת אני לא ישנה יותר מ-4 שעות.. ביום שבו אני ישנה 5 שעות, זה כבר יום חג..
    זה מתחיל לעייף אותי עוד יותר.. אני בקושי מתרכזת בהרצאות.. מתעצבנת במהירות על הילד ולא מתפקדת הכי טוב בעבודה..
    חשבתי לקחת כדורי שינה, אך רופא המשפחה סירב.. בטענה של את עדיין צעירה ולא צריכה את זה.. הוא הציע לי להתעל, אך למי יש זמן.. בעצם אני כן מתעמלת כל יום.. כל היום אני מרוצצת.. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות כרונות

הוספת תגובה

• רופא המשפחה צודק לחלוטין

ד''ר מיכל לוסטיג
    20/05/2009

אורח חיים הוא עניין של בחירה. ועל בחירות אנו משלמים מחירים. גם לדעתי אין לתקן את הקשיים על ידי כדורי שינה שאינם נטולי תופעות לוואי במהרה תתפתח להם סבילות ועוד כהנא וכהנה.

סליחה אם הייתי בוטה מדי
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל עצה תתקבל בברכה

אתי
    24/05/2009

אם למישהו יש עצה מה לעשות, למי לפנות ואיך לעבור את הימים בעייפות מעייפת, אני אשמח לשמוע.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו