מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות כרונותאתי19/05/2009
שלום,
אני בטוחה שדבר כזה קורה אצל רבים, אך לאחרונה זה באמת התחיל להשפיע רבות על מהלך חיי.. כאישה בת 27 שעובדת במשרה מלאה, עם ילד בן 4 ולימודים באוניברסיטה, אין לי זמן לנשום במשך היום..
עד שהלילה מגיע.. אני מתה מעייפות, אך לא יכולה להירדם.. ועד שאני נרדמת אני לא ישנה יותר מ-4 שעות.. ביום שבו אני ישנה 5 שעות, זה כבר יום חג..
זה מתחיל לעייף אותי עוד יותר.. אני בקושי מתרכזת בהרצאות.. מתעצבנת במהירות על הילד ולא מתפקדת הכי טוב בעבודה..
חשבתי לקחת כדורי שינה, אך רופא המשפחה סירב.. בטענה של את עדיין צעירה ולא צריכה את זה.. הוא הציע לי להתעל, אך למי יש זמן.. בעצם אני כן מתעמלת כל יום.. כל היום אני מרוצצת.. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא המשפחה צודק לחלוטין
ד''ר מיכל לוסטיג20/05/2009אורח חיים הוא עניין של בחירה. ועל בחירות אנו משלמים מחירים. גם לדעתי אין לתקן את הקשיים על ידי כדורי שינה שאינם נטולי תופעות לוואי במהרה תתפתח להם סבילות ועוד כהנא וכהנה.
סליחה אם הייתי בוטה מדי
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עצה תתקבל בברכה
אתי24/05/2009אם למישהו יש עצה מה לעשות, למי לפנות ואיך לעבור את הימים בעייפות מעייפת, אני אשמח לשמוע.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)