מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וקשיי הרדמותטלי30/05/2009
שלום רב,
אני כבו 45 ומזה זמן רב סובל ממחזורים של קשיי הרדמות ללא קשר לרמת העייפות. כאשר כל מחזור יכול להמשך שבועות ואף חודשים.
במשך היום יש לי כאבי ראש חזקים ןקשיי ריכוז.
לפני כשנה התחלתי לישון עם מכשיר CPAP לטיפול בהפסקות נשימה בדרגה חמורה. עד היום אני מתקשה לישון לילה שלם עם המכשיר.
עלי לציין שאני עוסק בספורט באופן פעיל ולא סובל מעודף משקל. לאחרונה אובחנתי כבעל לחץ דם גבולי אך לא ניתן לי טיפול תרופתי.
בפגישה עם נוירולוג לפני כ-10 חדשים, לאחר שלילת גורמים אחרים, הומלץ לי על טיפול משולב של ציפרלקס, קסנגיס וסלוו דרלין. עד היום ניסיתי להמנע מלקיחת תרופות אלו. מכיון ששום דבר אחר כבר אינו עוזר (עיסוק בספורט אירובי אינטנסיבי עזר תקופה מסוימת), אני שוקל להתחיל את הטיפול. שאלתי היא האם יכולה להיות בעיה כלשהי עם לחץ הדם ותרופות אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר31/05/2009אינני יודעת מה האבחנה שניתנה לך בעקבותיה הומלץ על טיפול עם ציפרלקס, קסנגיס וslow deralin. האם בשל נדודי השינה? בשל כאבי הראש?
slow deralin עשוי להוריד לחץ דם.
כדאי לפנות למכון השינה בו אובחנת כדי לנסות לשפר את הטיפול עם CPAP!
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)