כאבי ראש וקשיי הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש וקשיי הרדמות
    טלי
    30/05/2009

שלום רב,
    אני כבו 45 ומזה זמן רב סובל ממחזורים של קשיי הרדמות ללא קשר לרמת העייפות. כאשר כל מחזור יכול להמשך שבועות ואף חודשים.
    במשך היום יש לי כאבי ראש חזקים ןקשיי ריכוז.
    לפני כשנה התחלתי לישון עם מכשיר CPAP לטיפול בהפסקות נשימה בדרגה חמורה. עד היום אני מתקשה לישון לילה שלם עם המכשיר.
    עלי לציין שאני עוסק בספורט באופן פעיל ולא סובל מעודף משקל. לאחרונה אובחנתי כבעל לחץ דם גבולי אך לא ניתן לי טיפול תרופתי.
    בפגישה עם נוירולוג לפני כ-10 חדשים, לאחר שלילת גורמים אחרים, הומלץ לי על טיפול משולב של ציפרלקס, קסנגיס וסלוו דרלין. עד היום ניסיתי להמנע מלקיחת תרופות אלו. מכיון ששום דבר אחר כבר אינו עוזר (עיסוק בספורט אירובי אינטנסיבי עזר תקופה מסוימת), אני שוקל להתחיל את הטיפול. שאלתי היא האם יכולה להיות בעיה כלשהי עם לחץ הדם ותרופות אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש וקשיי הרדמות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    31/05/2009

אינני יודעת מה האבחנה שניתנה לך בעקבותיה הומלץ על טיפול עם ציפרלקס, קסנגיס וslow deralin. האם בשל נדודי השינה? בשל כאבי הראש?
    slow deralin עשוי להוריד לחץ דם.
    כדאי לפנות למכון השינה בו אובחנת כדי לנסות לשפר את הטיפול עם CPAP!

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו