ויפאקס ויקיצה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס ויקיצה מוקדמת
    יאיר
    24/06/2009

שלום,
    לאחרונה נרשם לי ע"י פסיכיאטרית ויפאקס XR 75 לטיפול בדכאון מלווה בהפרעות חרדה.
    הבעיה היא שמאז תחילת לקיחתו (לפני 4 ימים) התחילה תופעה מאד מטרידה של יקיצה מוקדמת, בסביבות 7 בבוקר, לא יכולת לחזור לישון למרות עייפות.
    יש לציין כי לפני נטילת הכדור היו לי קשיים להרדם בלילה, לעתים עד מצב של לילות לבנים, לכן נרשם לי גם זודורם אשר אכן מביא להרדמות אבל לא לשינה מעבר ל-6 שעות.
    לפני נטילת הכדור, אחרי ההרדמות, יכולתי לישון 10-12 שעות רצוף וללא בעיה.
    האם זוהי תופעת לוואי מוכרת של הכדור?
    ידוע לי שדכאון מלווה לעתים ביקיצה מוקדמת, אך הדבר לא הופיע מקודם.
    בנוסף, הפסיכ' אמרה לי כי לאחר שהכדור יתחיל להשפיע, הוא יעזור להפרעות השינה, האם זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס ויקיצה מוקדמת

הוספת תגובה

• שכחתי לציין, אני בן 20

יאיר
    24/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמקד במטרה

ד''ר מיכל לוסטיג
    25/06/2009

כלומר בהשגת שעות שינה מלאות ויעילות ביחד עם הפוגה של מצב הדכאון. אם תישן 7-8 שעות יעילות הרי מה זה חשוב שקודם לכן ישנת 12 שעות?
    ובכל מקרה אין לקחת את הויאפקס בערב אלא בשעות הבוקר. והמתן מעט יותר על מנת לראות אפקטים מלאים.
    שיהיה לילה טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו