שוב לישון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב לישון?
    שילה
    10/07/2009

הי
    בעבר עד לפני לא הרבה שנים סבלתי מבעיות שינה מגוונות וקשות
    אני בת 32 ושנתי נדדה במשך שנים הייתי נרדמת ומתעוררת כל שעה וחצי שעתיים לכשעה והלילה היהי מסתיים סופית אחרי חמש ש כולל ההפסקה
    תקופה לפני כן סבלתי מסיוטים בשינה ופחדתי ללכת לישון מצאתי את עצמי מסתובבת סהרורית מעייפות ברחוב עם הכלבלב העיקר לא להרדם ולחוות את החללית סיוט הזו
    לעיתים נאלצתי להלחם בכדו ר שינה שנטלתי באותו לילה והסיוטי הגיעו קיצור לא היה קל
    עם השנים אחרי נסיונות מעבדה של שינה נסיון מלטונין לא הועלו רק הזמן שיפר במעט והלילה התארך והיקיצות היו פעם בשלוש שעות, את הלילה שבו ישנתי שבע ש ברציפות לא אשכח לעולם אושר הוצת בי גם הסיבבה הקרובה ראתה זואת כארוע חריג
    בכל אופ ן הינה עכשיו עליי ללכת לישון ואני דוחה ודוחה א ת הרגע הזה אם אני מתעוררת באמצע שנתי , דבר שקורה לא מעט כי שנתי קלה , ישר אני בוחרת לקום מהמיטה אני לא מסוגלת להשאר שם להסתובב ולהמשיך
    בנוסף לכך בשנה וחצי האחרונות התחלתי עבודה חדשה שאומנם לא כל יום בשבוע אך כוללת משמרות לילה ויום , וודאי יש השפעה על הרגלי השינה שלי , לעיתים אני חוזרת ממשמרת וסוחבת וסוחבת עד ארבעים שעות רק מתוך הרתיעה מללכת לישון -יש לציין שמזמן אינני חובה סיוטים
    אני עושה במקרים האלו פעילויות שאינן כרוכות בישיבה סטטית מול מחשב או משהו שבו כמובן אצלול להזיות ושינה, אז אני גם מאוד פעילה עד שבסופ הגופ נשבר
    אגב הקיצ לא עוזר לי בכלל עכשיו מה אפשר לעשות בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב לישון?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    12/07/2009

את מתארת הפרעת שינה מורכבת וכמובן לא ניתן לפתור אותה בקיצור מעל דפי הפורום.
    פני לשיחה נוספת עם רופא במכון השינה בו טופלת או במכון אחר כדי לאבחן ולנסות אפשרויות טיפול נוספות.
    אגב סיוטי לילה מקורם עפ"ר במצוקה נפשית כלשהיא. האם היית בטיפול פסיכיאטרי במהלך השנים של נדודי השינה?!

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו