חלומות והשפעתן..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות והשפעתן..
    יהודה
    10/07/2009

כבר 3 חודשים עברו מאז נפרדתי מחברה שלי- וכבר 3 חודשים יש לי תופעה מעצבנת מאוד של חוסר שינה..
    זה קורה בגלל שילוב של המון דברים- ביניהם עבודה מועדפת עם שעות לא קונבנציונליות, שגרת יום מדכאת, אבל בעיקר בגלל שאני מנסה להמנע מחלומות- וזה משהו שמטריף אותי- לפחות 5 פעמים בשבוע אני חולם עליה..
    היום זה כבר פשוט שבר אותי..
    חלמתי חלום שאני איתה ביחד ואנחנו יוצאים לאיזשהיא הופעה ונהנים- ואז אני קולט שזה חלום- וכביכול מתעורר מהחלום מבואס ומדוכא- רק כדי לגלות פתק ליד המיטה שלי שאומר שהיא סולחת לי ורוצה אותי בחזרה- ואני עושה את דרכי אליה ומגיע אליה הביתה ואז מתעורר גם מזה!!!
    ואז אח שלה מתקשר אליי בבוקר איך שאני מתעורר- ואומר שהוא רוצה שאני יבוא אליו בשביל משהו- ואני בא והמשפחה שלה שונאת אותי, והיא כבר מתעצבנת עליי ואומרת לי שהיא לא זוכרת אותי כזה נודניק ושאני יעוף לה מהבית...

ואז אני מתעורר באמת- כולי מזיע, מתנשף ויש לי לחצים חזקים מאוד בחזה..
    ההורים שלי חושבים שזה בגלל שאני מתעורר עם מזגן או מאוורר דלוקים וזה ההשפעה של הקור- אבל בכמה פעמים לא היה קור ובדרך כלל חם וגם אז זה קורה..

זה מוביל אותי למצב שאני לא רוצה לישון- מאבד המון שעות שינה מבחירה, מתוסכל באופן קבוע רוב הזמן רק בגלל החלומות ומופתע איך זה חוזר כל פעם מחדש..
    גם אתמול היו לי 2 חלומות שישנתי סך הכל שעתיים כל פעם- בשניהם היא עם מישהו אחר- ובשניהם אני מתעורר עם אותה תגובה..

מה אפשרי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות והשפעתן..

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    12/07/2009

הרקע לנדודי השינה ולחלומות ברור גם לך, נכון?
    פנה לייעוץ פסיכולוגי.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו