מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות והשפעתן..יהודה10/07/2009
כבר 3 חודשים עברו מאז נפרדתי מחברה שלי- וכבר 3 חודשים יש לי תופעה מעצבנת מאוד של חוסר שינה..
זה קורה בגלל שילוב של המון דברים- ביניהם עבודה מועדפת עם שעות לא קונבנציונליות, שגרת יום מדכאת, אבל בעיקר בגלל שאני מנסה להמנע מחלומות- וזה משהו שמטריף אותי- לפחות 5 פעמים בשבוע אני חולם עליה..
היום זה כבר פשוט שבר אותי..
חלמתי חלום שאני איתה ביחד ואנחנו יוצאים לאיזשהיא הופעה ונהנים- ואז אני קולט שזה חלום- וכביכול מתעורר מהחלום מבואס ומדוכא- רק כדי לגלות פתק ליד המיטה שלי שאומר שהיא סולחת לי ורוצה אותי בחזרה- ואני עושה את דרכי אליה ומגיע אליה הביתה ואז מתעורר גם מזה!!!
ואז אח שלה מתקשר אליי בבוקר איך שאני מתעורר- ואומר שהוא רוצה שאני יבוא אליו בשביל משהו- ואני בא והמשפחה שלה שונאת אותי, והיא כבר מתעצבנת עליי ואומרת לי שהיא לא זוכרת אותי כזה נודניק ושאני יעוף לה מהבית...
ואז אני מתעורר באמת- כולי מזיע, מתנשף ויש לי לחצים חזקים מאוד בחזה..
ההורים שלי חושבים שזה בגלל שאני מתעורר עם מזגן או מאוורר דלוקים וזה ההשפעה של הקור- אבל בכמה פעמים לא היה קור ובדרך כלל חם וגם אז זה קורה..
זה מוביל אותי למצב שאני לא רוצה לישון- מאבד המון שעות שינה מבחירה, מתוסכל באופן קבוע רוב הזמן רק בגלל החלומות ומופתע איך זה חוזר כל פעם מחדש..
גם אתמול היו לי 2 חלומות שישנתי סך הכל שעתיים כל פעם- בשניהם היא עם מישהו אחר- ובשניהם אני מתעורר עם אותה תגובה..
מה אפשרי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר12/07/2009הרקע לנדודי השינה ולחלומות ברור גם לך, נכון?
פנה לייעוץ פסיכולוגי.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)