מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה מומלץ?רפי28/08/2007
שלום רב,
אני סובל מזה שנה מבעיות שינה וחווה קשיי הרדמות או יקיצה מוקדמת. בגלל שלא ידוע לי על הפסקות נשימה, רופא אא"ג לא רצה לתת לי הפנייה למעבדת שינה, ורופאת המשפחה הפנתה אותי לנוירולוג עם המלצה לשקול מעבדת שינה.
הנוירולוג לא נתן לי הפנייה מאחר ואמר שזה לא יפתור את הבעייה מאחר ומעבדת שינה בודקת את איכות השינה, כמו הפסקות נשימה וכו ולא מטפלת בבעייה שלי - הוא נתן לי הפנייה לEEG וכדור נוקטורנו לקחת לפני שינה. האם אתן ממליצות על דרך אחרת לפתור את הבעייה? והאם הכדור הזה מומלץ? האם יש סכנת התמכרות?
תודה, רפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מומלץ?
ד''ר דליה שכטר-עמיר28/08/2007חסרים פרטים רבים: גיל? רקע רפואי? תרופות שאתה נוטל בקביעות?
באופן כללי הסימפטומים שאתה מתאר שכיחים במצבי חרדה / דיכאון. האם יש סיבה לחרדה / דיכאון שאתה יכול להעלות על דעתך בשנה החולפת? אם זו הבעיה נוקטורנו אינו הפתרון המיטבי אלא מעין "כיבוי שריפות".
לפי מה שאתה מתאר, אינני רואה סיבה לבצע EEG.
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)