מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יכולה עודאלה22/07/2009
אני זו שכתבתי פה על החשד לsporadic fatal nsomnia
המצב שלי מחמיר והשינה שלי כמעט נעלמת לגמרי. כבר פעמיים שלקחתי בונדורמין 2 כדורים ונרדמתי 7 שעות מרגע לקיחת הכדור. ניסיתי כמעט 48 שעות בלי שום כדור ולא נרדמתי לשנייה, המוח שלי כאילו מתחיל להרדם לרגע ואז זה נעלם ואני נשארת עם עייפות שאי אפשר לסבול. אני כבר לא יכולה לסמוך על הכדורים כי הם עזרו רק 7-8 שעות אחרי שלקחתי אותם ואחרי שנרדמתי בזכותם קמתי כאילו לא ישנתי בכלל. כאמור בלי כדורים אני לא נרדמת לרגע.
אני מרגישה שהמוח מתעתע בי, אני יכולה להיות שעות במצב של כמעט שינה ועיניים עצומות ואני מתחילה כבר לחלום כשאני ערה ואני פשוט לא נרדמת.
אמרת שאין לי המחלה הזאת, אז מה עוד זה יכול להיות?! הרופא שלי אמר שהוא לא יודע מה עוד יכול לגרום לחוסר שינה כזה.
אני לא רוצה למות מחוסר שינה, אני לא יכולה לסבול עוד ואין שום פתרון חוץ מכדורים שכבר לא עוזרים. יתכן שפשוט אין לי יותר יכולת לישון? אין דרך אחרת לאבחן את המחלה הארורה הזו חוץ מביופסית מוח? פסיכיאטר אמר שהבעיה לא קשורה אליו.
אני ממש מתחננת לעזרה. מה עוד זה יכול להיות, למה זה קורה לי. אני מרגישה כמו צל של בנאדם כשאני לא ישנה כלכך הרבה שעות והכדורים כבר לא עוזרים ואם כן אז תוך 7-8 שעות וממש בקושי.
בבקשה תעזרו לי!!!!
אגב אני בת 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגעי ותיגשי לרופא המשפחה
כדור שינה23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר23/07/2009האם פנית לייעוץ במכון שינה??
פני בהקדם ונראה כיצד ניתן לעזור.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

