אני לא יכולה עוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יכולה עוד
    אלה
    22/07/2009

אני זו שכתבתי פה על החשד לsporadic fatal nsomnia

המצב שלי מחמיר והשינה שלי כמעט נעלמת לגמרי. כבר פעמיים שלקחתי בונדורמין 2 כדורים ונרדמתי 7 שעות מרגע לקיחת הכדור. ניסיתי כמעט 48 שעות בלי שום כדור ולא נרדמתי לשנייה, המוח שלי כאילו מתחיל להרדם לרגע ואז זה נעלם ואני נשארת עם עייפות שאי אפשר לסבול. אני כבר לא יכולה לסמוך על הכדורים כי הם עזרו רק 7-8 שעות אחרי שלקחתי אותם ואחרי שנרדמתי בזכותם קמתי כאילו לא ישנתי בכלל. כאמור בלי כדורים אני לא נרדמת לרגע.
    אני מרגישה שהמוח מתעתע בי, אני יכולה להיות שעות במצב של כמעט שינה ועיניים עצומות ואני מתחילה כבר לחלום כשאני ערה ואני פשוט לא נרדמת.
    אמרת שאין לי המחלה הזאת, אז מה עוד זה יכול להיות?! הרופא שלי אמר שהוא לא יודע מה עוד יכול לגרום לחוסר שינה כזה.

אני לא רוצה למות מחוסר שינה, אני לא יכולה לסבול עוד ואין שום פתרון חוץ מכדורים שכבר לא עוזרים. יתכן שפשוט אין לי יותר יכולת לישון? אין דרך אחרת לאבחן את המחלה הארורה הזו חוץ מביופסית מוח? פסיכיאטר אמר שהבעיה לא קשורה אליו.

אני ממש מתחננת לעזרה. מה עוד זה יכול להיות, למה זה קורה לי. אני מרגישה כמו צל של בנאדם כשאני לא ישנה כלכך הרבה שעות והכדורים כבר לא עוזרים ואם כן אז תוך 7-8 שעות וממש בקושי.

בבקשה תעזרו לי!!!!
    אגב אני בת 20

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יכולה עוד

הוספת תגובה

• תרגעי ותיגשי לרופא המשפחה

כדור שינה
    23/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    23/07/2009

האם פנית לייעוץ במכון שינה??
    פני בהקדם ונראה כיצד ניתן לעזור.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו