שינה לא טובה- בגלל חלומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה לא טובה- בגלל חלומות
    מתן
    22/07/2009

שלום רב, אני בן 33 נשוי ואב ל 3 ילדים. הבעייה שלי , ( והיא נמשכת כבר כמה שנים). אין לי בעייה להירדם. אבל השינה שלי תמיד רצופת חלומות. נכון שכל אחד חולם חלומות אבל אני מרגיש כאילו המוח שלי עבד כל הלילה.( בחלומות אני ממש מרגיש כאילו אני משתתף בהם רץ- צוחק- מפחד- הולך)- אני קם עייף והעייפות הזאת משפיעה עלי לאורך כל היום וממש מורידה בתפקוד שלי. ולא משנה מתי אני הולך לישון בין אם זה ב10 בלילה בין אם זה ב12 בלילה. דבר מעניין- שבסופי שבוע ביום חמישי בלילה וביום שישי בלילה , אפילו שאני הולך לישון יותר מוקדם וקם קצת יותר מאוחר כי אני לא הולך לעבודה הבעיה מחמירה- כלומר אני קם יותר עייף מיום רגיל. ואין לי הסבר לזה. נבדקתי אצלכם במעבדת השינה בתל השומר :נרשמו 52 התעוררויות בשינה של כ 7 שעות . הרופא אצלכם אמר לי שאני לא מתעורר בגלל החלומות אלא שאני מתעורר - ואז זוכר את החלומות. הוא טוען שסף הגירוי בין השינה העמוקה והפחות עמוקה הוא רגיש אצליץ המליץ לי על אלאטרולט- אבל הכדור לא שינה במאומה את המצב. הוא רק גרם לכך שאני אקום עם תחושת "הנג אובר". אולי ישנתי איתו יותר חזק אבל איכות השינה נשארה גרועה. אני נמצא בלופ: אני יודע שפעילות גופנית יכולה לתרום לשיפור השינה אבל אני מגיע כ"ך עייף מהעבודה , שפשוט אין לי כח לקום ולהתחיל לעשות פעילות גופנית. ( אני חייב לציין שהענין שהמוח עובד כל היום ומחשבה רודפת מחשבה קורא לי גם במשך היום כשאני ער נוהג - עובד בגינה וכו'). התרופות הטבעיות רגיעון וכו' לא משפרות את המצב. האם ישנה איזושהיא תרופה או טיפול נוירולוגי שיכול לשפר לי את איכות השינה? שינה בריאה מרעננת שכשאקום ממנה אני ארגיש כמו חדש. משהו שכאילו ישקיט את המוח והחלומות ויאפשר שינה מרעננת יותר. כשאני אקום רענן יותר- יהיה לי יותר כוחות לצאת לספורט וכו'). מתנצל על האריכות- אודה על תשובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה לא טובה- בגלל חלומות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    23/07/2009

מתי נבדקת כאן?
    אני ממליצה לך לפנות שנית לייעוץ כאן!
    ייתכן שהתאמת טיפול שונה תוכל לעזור לך. פרט לאלטרולט על כל תופעות הלוואי שלו יש תרופות נוספות. כדאי גם לעשות רביזיה של הבדיקה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו