מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינה,יקיצות מוקדמותרות בן עזרא26/07/2009
שלום רב אני בת 57, לפני כ5 שנים יש לי יקיצות מוקדמות-חברותיי אומרןת שזה קשור לגיל המעבר-כולן בנות 50 + ויש להן אותן תופעות. במשך כמה שנים,יש לי קושי בהירדמות-לא שמשהו מציק לי חלילה. איני יכולה לקחת הורומונים כיוון שהיה לי סרטן שד . הפנו אותי לרופא נשים-מומחה לגיל המעבר,הוא טוען שאין שום קשר בין קשיי ההרדמות שלי לבין גיל המעבר. בעבר,צנחתי על המיטה ונרדמתי כמו שק תפו"א. לי קצת נראה תמוה ממה שאמר לי רופא הנשים. הלכתי גם לפסיכיאטרית לנסות לפתור את הבעייה-כיוון שבלית ברירה התחלתי לקחת בנדורמין באישור הרופאה כמובן. הרופאה הפסיכיאטרית אמרה לי שעדיף לקחת בונדורמין מאשר להשתגע מחוסר שינה..חשתי זאת על בשרי,נרדמתי לפנות בוקר,הייתי עצבנית בטירוף,ועייפה תמידית,כמו כן רכשתי כדורים טבעיים לשינה,אשר לא הועילו כלל וכלל. אודה לעיצה בברכה רות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר29/07/2009יש קשר ברור וידוע בין נדודי שינה והפסקת הוסת.
פני לייעוץ במכון שינה.
לדעתי אין הכרח ליטול בונדורמין מכאן ועד גיל 120.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)