בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    איילת
    28/07/2009

שלום רב,
    אני בת 40, מזה שנים מתקשה להירדם ללא כדור שינה (בד"כ סטילנוקס). במהלך ההריון השתמשתי בסלייפאייד המותר לשימוש בהריון). לאחר הלידה השתמשתי בסלייפאייד במינונים הולכים וגוברים בשלוב אלכוהול - אחרת לא הייתי נרדמת, בידיעה שעוד מעט צריך לקום. אני חצי שנה לאחר הלידה, והתנוקת ישנה היטב, אולם מתעוררת מוקדם (שבע) בעוד שאני במצב רגיל הולכת לישון מאוחר וקמה מאוחר. רופא המליץ לי על טיפול במלטונין 5 מ"ג בשל פאזת שינה נידחיית, ובונדורמין לחודש הראשון בנוסף. המלטונין אומנם גורם לי להיות עיפה בשעה סבירה, אבל אני לא מצליחה להירדם ללא בונדורמין בשילוב עם "שוט" או שנייםן של אלכוהול. אני חייבת להפסיק עם האלכוהול (לא בריא, המון קלוריות) וגם לא רוצה להתמכר לבונדורמין (לוקחת כבר שני כדורים). מה עושים??? אודה מאוד לעזרה. איך מתחילים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    29/07/2009

נראה לי שטיפול התנהגותי יוכל להועיל.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן פונים לטיפול התנהגותי?

איילת
    03/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/08/2009

את מוזמנת לפנות אלינו.
    03-5340381

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו