ריבוי שתן בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי שתן בלילה
    אבי
    30/08/2007

שלום ד"ר. אני בן 29 ומזה מספר חודשים אני סובל מכך שכשאני הולך לישון אני חש בצורך לתת שתן למרות שמדובר במנות קטנות - כלומר אני נכנס למיטה וכעבור שתיים שלוש דקות חש במין צריבה/עקצוץ בפין שמונע ממני להרדם ואז קם להשתין לעיתים במנות בינוניות ולעיתים במנות קטנות /טפטופים. ביצעתי בדיקות שתן, זרע ואולטרסאונד של הבטן והתוצאות תקינות. שאלתי : האם יש בדיקות נוספות שניתן לבצע ע"מ להבין מה הבעיה ומכך להסיק דרכים לפתרונה או שהבעיה היא פסיכולוגית ונובעת מלחצים ( האירוניה היא שחלק מהלחץ שאולי מונע ממני להירדם זו העובדה שאני לחוץ מכך שלא ארדם ..) אודה על התיחסותך שכן הבעיה מטריפה אותי מכיון שלוקח לי שעות להירדם כאשר כל 2-5 דקות אני קם לשירותים ולעיתים אני אף נרדם ומתעורר אחרי חצי דקה/דקה (בוודאות שלא יותר זמן ) וחש שוב במן צריבה לא ברורה באיזור ה"כיפה" המחייב אותי לקום.
    כמו כן אציין שבעת ישיבה או עמידה אין לי שום בעיה(כלומר במשך היום המצב תקין) והבעיה צצה רק שאני שוכב (האם יתכן קשר?!)
    סליחה על ה"קדיחה" אך אני אובד עצות ומאוד מותש ועייף
    תודה רבה - אלי.פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי שתן בלילה

הוספת תגובה

• ריבוי שתן

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/08/2007

נראה לי שבכל זאת הבעייה בתחום האורולוגיה.
    האם ניסית פעם ליטול כדור שינה כדי לדלג על שלב ההירדמות הבעייתי ולהפחית את החרדה מפני ההירדמות?

בברכה,
    ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו