מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלטוניןענבל06/08/2009
הומלץ לי להשתמש במלטונין בגלל בעיה
של שעון ביולוגי דחוי אני נרדמת רק לפנות בוקר ובלילה ערה
באיזה שעה נכון לקחת את המלטונין?
והאם לוקחים את המלטונין עם אוכל או על קיבה ריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר06/08/2009את צריכה להפנות את השאלה לרופא שהמליץ לך על מלטונין ומכיר את הסיפור שלך. לאחר שיקבע את השעה יש ליטול מדי יום באותה שעה!
את יכולה ליטול לפני, עם, אחרי האוכל.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלטונין המשך
ענבל06/08/2009הרופא אליו פניתי (רופא שינה) אמר שאפשר לקחת את זה
באיזו שעה שאני בוחרת ונתן לי מרשם למלטונין ובבית המרקחת
כשבאתי עם המירשם הם אמרו לי שצריך לקחת מלטונין ב 10
בלילה כי אחרת לא ישפיע עלי אבל להרדם ב 10 או 11 בלילה
זה מוקדם מידי בשבילי כך שאני ממש לא יודעת מה לעשות
אין שעה פחות או יותר מקובלת בשביל לקחת מלטונין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר06/08/2009קיבלת הנחייה קצת לא מקובלת.
השעה תלויה במידת הדחייה של פאזת השינה אצלך וכן מתי זמן השינה הרצוי עבורך.
תנסי בשעה 20-21 אבל אם לא תהיה השפעה טובה יהיה צורך לנסות זמן אחר.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלטונין המשך
ענבל06/08/2009ראשית כל תודה רבה על התגובות
אני נרדמת בדרך כלל בין השעות 6 ל 8 בבוקר
וישנה בערך ארבע חמש שעות
והכי היה מתאים מבחינתי להירדם ב 12 בלילה
לאור הנתונים האלה מתי הכי מתאים לי לקחת את המלטונין?
וכמה זמן לוקח עד שנרדמים מהכדור הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר06/08/2009הפורום אינו במקום טיפול פרטני ונועד למסור מידע כללי.
אם את מעוניינת, פני לייעוץ בצורה מסודרת.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)